• Olek

    17 listopada 2017

    Mój teść nie znając chłopaków na początku wesela, podszedł do Konrada i powiedział: „Panowie, zabawa super, ale jeżeli nie dacie nam się napić więcej niż dwóch kielonów pod rząd, to z chłopakami z mojego stolika ustaliliśmy, że zamkniemy was w bagażniku”.
    Pod koniec imprezy, teść chciał wracać z nimi do Krakowa w bagażniku, bo tak dobrze się bawił.

    Chcesz wyszukanej ekipy, z elokwentnym, zabawnym i nietuzinkowym podejściem ? Weź chłopaków na swoje wesele.

    Chcesz nudy i wiochy ? Szukaj dalej 🙂

    Kiedy jadąc z kościoła dzwoniłem do Konrada zapytać, czy wszystko jest ok, Konrad powiedział: „Olek, trust me”. I did. And oh boy się nie zawiodłem!

  • Jagoda&Kuba

    12 października 2017

    Nasze wesele prowadzone przez chłopaków z BrosArt było już chwilę temu, a do tej pory jest najczęściej wspominanym wydarzeniem na imprezach rodzinnych. Było idealnie! Goście praktycznie nie schodzili z parkietu, zabawa na całego przez całą noc. Mega pozytywne opinie zbieraliśmy od wszystkich zaproszonych gości, tych młodszych i tych nieco starszych 😉
    Najważniejszą opinią była opinia Naszych Rodziców, którzy na początku jak dowiedzieli się, że wesele będą prowadzić Wodzireje do ostatnich dni próbowali przekonać nas na zmianę na tradycyjny zespół, jednak po weselu powiedzieli, że cieszą się, że nam zaufali, a my cieszymy się że zaufaliśmy chłopakom z BrosArt 🙂
    Jako, że pracuję w branży weselnej – http://www.fotografzkrakowa.com bardzo ważne dla mnie było postawienie na dobrą oprawę muzyczną i prowadzenie wesela. Nie lubię kiczu i zabaw, gdzie błaznów robią z siebie dwie pary a reszta na to patrzy… Wybór grupy wodzirejskiej BrosArt to postawienie na super zabawy, gdzie bawią się wszyscy goście, prowadzenie wesela na najwyższym poziomie, elegancje i kapitalną oprawę oświetleniową. Jako fotograf lubię dobrą i nowoczesną dekorację światłem. Tutaj mieliśmy pewność, że taka właśnie będzie.
    Jeszcze raz bardzo dziękujemy za piękne wspomnienia i wystrzałową zabawę, wszystkim gorąco polecamy chłopaków z BrosArt 🙂

  • Patrycja

    25 września 2017

    Mówią, że żadna dobra impreza nie może odbyć się bez alkoholu co poczęści jest prawdą, ale czy pomyśleliście, jakby wyglądała bez dobrej muzyki i wodzireja? Właśnie tego oczekiwaliśmy od samego początku szukając kogoś, kto podjąłby się poprawdzić w najlepszy możliwy sposób nasze wesele. Dzięki otwartości ekipy Bros Artu wszystkie nasze oczekiwania zostały spełnione, za co jesteśmy niezmiernie wdzięczni.
    Z Maćkiem tak naprawdę rozmawialiśmy tylko dwukrotnie przed ślubem, ale tyle w zupełności wystarczyło, aby być pewnym, że wszystko będzie wyglądało lepiej niż sobie to wymarzyliśmy 🙂
    Doskonały, ale dyskretny, kontakt w trakcie całej imprezy, wielka kreatywność i fantazja Maćka podczas reagowania na zaistniałe sytuacje [podawanie wyniku meczu za naszą aprobatą] – to wszystko sprawiało, że czuliśmy się „zaopiekowani” i poprowadzeni za rękę w trakcie całego wesela, jednocześnie świetnie się bawiąc i nie przejmując deszczową aurą.
    Spokój, opanowanie, dogranie wszystkiego w najdrobniejszych szczegółach i wymęczenie naszych gości w najlepszy możliwy sposób – tak możemy podsumować naszą współpracę 😉
    Dziękujemy!
    PS rozkręcacie też chrzciny? 😀

  • Ewelina i Adrian

    20 sierpnia 2017

    Bierzcie ich! 100% zadowolonych gości, są godni polecenia. Dopiero po obejrzeniu DVD zdałem sobie sprawę, jak kapitalnie poprowadzili nasze wesele. Mimo małej sali, dokonywali organizacyjnych cudów, żeby wszystko zagrało. Polecamy!

  • Tomek i Karolina

    13 sierpnia 2017

    Konrad wraz z Szymonem prowadzili Nasze wesele. Chciałbym powiedzieć coś negatywnego ale po prostu NIE MOGĘ.
    Impreza na najwyższym poziomie, goście wychodząc stwierdzali :
    ” nie wiedziałem że wuefista z szkoły może sprawić że aż tak się spoce…. ”
    ” nie wiem skąd ich wziąłeś ale naprawdę petarda ”
    ” byłem na wielu weselach, ale na żadnym nie bawiłem się tak dobrze i to tylko z DJ i Wodzirejem ”
    To tylko nie które z komentarzy, najbardziej zapamiętane.
    Godnym uwagi jest również fakt, że naprawdę nie słyszałem negatywnego komentarza.
    Ostatnie pochlebstwo, musiałem lekko sugerować gościom że impreza dobiega końca. A bawiło się jeszcze około trzydziestu osób. Była piąta rano….

    Tomek i Karolina

  • Ewelina i Adrian

    22 lipca 2017

    Hej,
    Mieliśmy wesele 27 maja 2017. Impreza super, wodzireje na najwyższym poziomie, zero problemów, same komplementy ze strony gości. Brosart jest serio godny polecenia i wart każdej ceny. Zostali nam poleceni przez innego wodzireja i był to strzał w dziesiątkę, mimo że wesele odbywało się z dala od domowych stron ekipy. Podkreślam wysoki poziom kultury ,profesjonalny ubiór, wysoki poziom zabaw,pełno nowych pomysłów i niepowtrarzających się na następnych weselach. Chłopaki zachęcają do wspólnej zabawy nie tylko samym zachowaniem ale również aparacyją i mają świetny kontakt z Parą Młodą. Na plus zasługuje elastyczna reakcja na każdą sytuację w zależności od rodzaju gości i ich stanu upojenia:)
    Żeby nasza opinia była wartościowa, poniżej wskazówki, które pomogą wam uniknąć małych niedociągnięć:
    1. Dogadajcie się z wodzirejami przed imprezą odnośnie utworów na pierwszy taniec ale również dla rodziców. Wodzireje mają fajne pomysły i sugestie utworów wynikające z ich obserwacji i doświadczenia, jednak jest to istotne abyście nie poczuli, że wasz wybór jest zły i coś wam się narzuca. Sumarycznie sugerujemy wsłuchać się w ich podpowiedzi:)
    2. Zabaw jest moc – na tyle dużo, że należy zwrócić uwagę na pracę kuchni i fotografów. Każdy chce wykonać swoją pracę jak najlepiej, również wodzireje, a z ich pomysłami czas okazuje się biec bardzo szybko – uczulcie, aby wodzireje aktywnie współpracowali z fotografami i kuchnią bo nie zdążycie z wszystkim:)
    3. Uważajcie, aby podczas atrakcji wasz strój nie uległ pobrudzeniu lub destrukcji (np mąką na chlebie)
    Podsumowując: Polecamy! bierzcie ich śmiało i nie żałujcie na nic bo warto, a przecież taka impreza zdarza się raz w życiu!

  • Paulina i Krystian Zadworny :)

    6 czerwca 2017

    Impreza rewelacyjna,wszystko super, dawno się tak dobrze nie bawiliśmy 🙂 Dziękujemy Wam z całego serca za dołożenie wszelkich starań aby wszystko było jak należy 🙂 Co tu dużo pisać- po prostu BOmBA!!!!!!!!!! 🙂

  • Kornelia

    5 maja 2017

    Nie mogliśmy sobie lepiej wymarzyć naszego wesela – nie sądziłam, że tak dobrze będziemy sie bawić! Wspomnienia jakie nam zostają z tego najważniejszego dnia w naszym życiu są bezcenne i to dzięki Wam! Konrad i Krzysiek – jesteście the best! Impreza prowadzona profesjonalnie, muzyka idealnie dobrana do gości weselnych, zabawy na fajnym poziomie, a świetlisty taniec – rewelacja dla wielu gości! Bawili się wszyscy – młodzi i starzy, ci utykający i z bolacymi kręgosłupami (jak okazało się po weselu), bo tak potrafiliście stworzyć atmosferę!

    Od wychodzących gości słyszeliśmy jedno – wyrazy uznania i zadowolenia, które Wam przekazujemy! Robicie świetna robotę, trzymajcie tak dalej i uszczęśliwiajcie kolejne Młode Pary! 🙂

    Pozdrawiamy,
    Kornelia & Łukasz

  • Magda & Patryk

    1 maja 2017

    Serdecznie dziękujemy za profesjonalną organizację przyjęcia weselnego Maciejowi i Erniemu!
    Zebraliśmy dużo pochwał w kierunku oprawy muzyczno-wodzirejskiej od naszych gości, Pełen profesjonalizm, miła atmosfera dzięki nim parkiet nie pustoszał do ostatniej minuty imprezy. Doskonale dobrany repertuar muzyczny do gości weselnych.

  • Patrycja i Krystian (15.10.2016 Przysucha)

    5 listopada 2016

    Trudno opisać w kliku słowach jak wspaniale bawiliśmy się na własnym weselu. Chętnie powtórzylibyśmy to jeszcze raz. Wszyscy goście byli pod wrażeniem (nawet najwięksi sceptycy zabawy z „DJ-em”), do dzisiaj wspominają naszą uroczystość.

    Jesteśmy zachwyceni Bartkiem, to nadzwyczajny wodzirej. Grupa BrosArt to fachowcy w każdym calu, profesjonaliści, doskonali organizatorzy, konkretni, eleganccy, przystojni, a to wszystko okraszone uśmiechem, życzliwością i odpowiednią dawką humoru. Byliśmy pod wrażeniem, jak obserwują gości i potrafią dostosować się do danej chwili, dopasować muzykę i zabawy oraz sprawić, że parkiet był cały czas zapełniony.

    Dziękujemy Wam z całego serca za doskonałą zabawę i wspomnienia.

    Patrycja & Krystian

  • Szymon i Natalia Krysiak

    20 października 2016

    Chcielibyśmy bardzo mocno podziękować i polecić ekipę BrosArt. A w szczególności wodzireja Krzyska który zadbał o wszystko na naszym weselu !
    Jesteśmy bardzo szczęśliwi jak i nasi goście ze zaufaliśmy Krzyskowi i pozwolismy mu działać, efekt wujek 70 lat na parkiecie do 5 rano. Na poprzednich nie pamietam by wstawał od stołu.
    Jeszcze raz dzieki Krzychu za super wspomnienia.
    Pozdrawiamy !!!

  • Paulina&Volodymyr

    13 października 2016

    Bardzo dziękujemy za poprowadzenie naszego wesela. Goście byli zachwyceni (szczególnie Ci, którzy sceptycznie podchodzili do wesela z DJ i wodzirejem). Wybór Bartka to najlepsze co mogliśmy zrobić. BrosArt potrafi porwać do zabawy wszystkich- niezależnie od wieku. Dzieciaki były zachwycone a dorośli pytali skąd myśmy ich wzięli! 🙂
    Dzięki nim nasze wesele było wyjątkowe i na wszyscy długo będą je wspominać.
    Gorąco pozdrawiamy i jeszcze raz DZIĘKUJEMY!!!
    Paulina&Volodymyr

  • Ada i Michał

    5 października 2016

    Jak wesele to tylko z ekipą BrosArt!!!! Lepiej nie mogliśmy sobie wymrzyć.
    O nic nie musiliśmy się martwić. Wszystko dograne, zabawy ze smakiem. Maciek i Ernest dali rade!

  • Patrycja i Krzysztof

    26 września 2016

    Nasze wesele prowadził Konrad i Krzysztof.
    Jesteśmy pełni uznania dla Nich. Pełen profesjonalizm 🙂
    Nie chodzi tu tylko o super muzykę i genialne atrakcje, ale o całe przygotowanie przed i cenne rady w trakcie wesela.
    Polecamy grupę Brosart i mamy nadzieję, że się jeszcze spotkamy.

  • Anna Rak

    31 sierpnia 2016

    DZIĘKUJEMY BARDZO ! THANK YOU VERY MUCH ! KÖSZÖNÖM SZÉPEN ! 🙂

    ‘’Najlepsze wesele na jakim byliśmy’’ wiele razy słyszeliśmy ten komentarz od naszych gości, a wesele było międzynarodowe (głownie polsko-węgierskie :)). Prawie połowa gości nie mówiła po polsku, a starsze pokolenie po angielsku – więc nie byliśmy pewni z mężem jak się to wszystko ułoży. Ale… Konrad i Maciek to złote chłopaki – dosłownie! Spisali się na medal!! Pełen Profesjonalizm (przez duże P!).
    Dwujęzyczne prowadzenie imprezy nie jest łatwe ale wy daliście czadu! Nasz stres zniknął! 🙂 Chłopaki, co tu dużo mówić – dziękujemy serdecznie, że byliście a nami!! Wszyscy bawili się Świetnie – wliczając oczywiście NAS! 🙂
    Pozdrawiamy Was i życzymy całej ekipie wielu sukcesów! Buziaki!

    ‘’The best wedding we’ve ever been to’’ – many times we’ve heard this feedback from our guests. It was a polish-hungarian wedding 🙂 and almost half of the guests didn’t speak polish, and the oldest generation didn’t speak english either. Me and my hungarian husband weren’t sure how everything would go…but..Konrad and Maciek should get gold medals! Very Professional approach (with capital P!) .
    We do realise it is not easy to manage the crowd when you speak your mother tongue but you two managed perfectly with both: polish and english! You’ve been absolutely amazing! Top notch! Thank you very much guys for making our day so special and stressless! 🙂 Everyone had a great fun! – inluding us! 🙂
    Take care guys and the very best of luck to the whole team! Xx
    Ania i József
    21.08.2016

  • Magda i Michał

    31 sierpnia 2016

    Już po pierwszej rozmowie z Konradem nie mogłam doczekać się naszego wesela. Potem przeczytałam te wszystkie opinie i wiedziałam że nie mogliśmy wybrać lepiej i nie mogłam doczekać się jeszcze bardziej. A potem się okazuje, że już po weselu 🙁 Zabawa była po prostu przegenialna 😀 w takich momentach człowiek żałuje, że nie świętuje się tak jak za starych czasów, co najmniej tydzień. Goście zachwyceni, parkiet pełen od początku do samego końca, my zupełnie bez zmartwień. Moim ulubionym momentem była zabawa chustą animacyjną, niektórzy dorośli cieszyli się jak dzieci ( przynajmniej my się tak bawiliśmy ). Dzięki chłopakom z Brosart wszystko poszło super! Nasłuchaliśmy się niezliczoną ilość pochwał na temat muzyki, chłopaków, zabaw! Jeśli chodzi o „ogarnianie” rzeczy na sali nie musieliśmy się o nic martwić, oni ogarniali wszystko. Zajęli się także naszym filmem dla rodziców, do tego stopnia, że rozpinali swojego laptopa z kabli bo u nas coś nie zadziałało, za co jesteśmy im niesamowicie wdzięczni 🙂 Jeszcze raz dzięki chłopaki 🙂 Nawet nie wiedzieliśmy, że można się tak dobrze bawić na własnym weselu i być tak wyluzowanym.

    Polecamy każdemu, kto liczy na:
    – oryginalność
    – zachwyt gości
    – pełen parkiet
    – brak zmartwień (własnych i rodziców)
    – profesjonalizm
    – niezapomnianą zabawę
    – muzykę dopasowaną do gustu własnego i gości

  • Iwona i Adam

    28 sierpnia 2016

    Beznadzieja, brak wyczucia, powtarzanie piosenek, nudne zabawy, goście siedzący przy stołach, kiepskie nagłośnienie, światło, nudanudanuda i pijany DJ. Impreza poprowadzona przez TYCH GOŚCI nigdy nie będzie w ten sposób wyglądała! Jesteśmy mega zadowoleni. Żadna kapela nie zagra w ten sposób. Zrobili wszystko co się dało żeby każdy wylądował na parkiecie i na prawdę dobrze się bawił. Impreza poprowadzona na NAJWYŻSZYM POZIOMIE. Chłopaki trzymają klasę. Nie można lepiej trafić! Ponadto nie tylko prowadzą zabawę ale mają też oko na całokształt imprezy i wam pozostaje tylko zabawa do upadłego. Podpisujemy się pod wszystkimi pozytywnymi komentarzami. Serdecznie dziękujemy za te wspaniałe niezapomniane dwa dni. Mamy nadzieję,że spotkamy się jeszcze kiedyś 🙂 Pozdrawiamy i polecamy wszystkim!!!
    NAJLEPSI DJ-e NA ŚWIECIE!

  • Olga i Tomek

    24 sierpnia 2016

    Kontakt przed imprezą nie dość, że profesjonalny to jeszcze z uwzględnieniem najmniejszych szczegółów. Na weselu muzyka super, wszystko z wyczuciem i na najwyższym poziomie. Maciek i Szymek stanęli na wysokości zadania. Goście jak i my byliśmy bardzo zadowoleni, nawet właściciel sali chwalił umiejętność dobrania nagłośnienia do warunków sali tak aby można było się dobrze bawić na parkiecie i rozmawiać przy stoliku. Zdecydowanie polecamy!!

  • Kinga i Bartosz

    15 sierpnia 2016

    Gdy emocje już trochę opadły, chcieliśmy serdecznie podziękować Bartkowi i reszcie ekipy BrosArt za uświetnienie naszego wesela swoją obecnością. Finalny efekt zdecydowanie spełnił nasze oczekiwania. Impreza została poprowadzona na najwyższym poziomie. Na co można liczyć, wybierając BrosArt? Przede wszystkim na świetnie dobrany repertuar, niebanalne zabawy i dużo pozytywnej energii – tak właśnie zapamiętamy ten dzień dzięki Wam. Również Goście (nawet Ci początkowo bardzo sceptycznie nastawieni) byli pod dużym wrażeniem profesjonalizmu i zaangażowania, z jakim poprowadziliście tę imprezę.

    Spisaliście się na medal! 🙂 Bardzo dziękujemy za owocną współpracę i życzymy dalszych sukcesów 🙂

    Pozdrawiamy, Kinga i Bartosz Hołda

  • Ania i Bartek

    7 lipca 2016

    My bawiliśmy się świetnie i nasi goście weselni też bawili się świetnie, byli pod wrażeniem sposobu prowadzenia wesela, zabaw i Waszego profesjonalizmu. Lepszej oprawy nie moglibyśmy sobie wymarzyć w tym ważnym dla nas dniu. Dziękujemy i pozdrawiamy,
    Ania i Bartek

  • Marek i Justyna

    5 lipca 2016

    Jesteśmy pod ogromnym wrażeniem profesjonalizmu i klasy zespołu DJ i Wodzirej, którzy współtworzyli z nami zabawę weselną.

    Widzieliśmy na twarzach gości prawdziwe uśmiechy i zadowolenie a to wynagradza wszelki trud organizacji.

    Bardzo ważne było dla nas, by nasze rodziny się poznały i Wodzirej zrealizował to życzenie przez organizację zabaw i konkursów, które pozwoliły przełamać pierwsze lody.

    Dzięki chłopaki i, mam nadzieję, do zobaczenia.

    Marek i Justyna

  • Adam Zarzycki

    28 czerwca 2016

    „Piejo kury, piejo!
    Ni mają koguta”;
    Tak pisał w piosence Grzegorz Ciechowski. W Pikniku polskiej piosenki ludowej Konrad od początku koncertu wprawił publiczność w taki stan, że nie było piania, tylko radość i piękny śpiew od pierwszej pieśni. Widzowie w DK MORS byli zachwyceni sposobem prowadzenia zabawy, dowcipem. A ja jako organizator, mam absolutną pewność, że konferansjerkę mam zapewnioną na najwyższym poziomie. Więc do następnego razu…
    Pozdrawiam
    Adam Zarzycki

  • Zespół Szkół w Lubzinie

    14 czerwca 2016

    To niesamowite, jak dwóch chłopaków – i to bez TIR-a załadowanego instrumentami – potrafi stworzyć super imprezę, w każdych warunkach i dla każdego.Radością, swobodą, pomysłowością porywacie do zabawy kilkaset osób na raz! Nawet tych, którzy usiłują siedzieć z nosem na kwintę! Dzięki Wam, a raczej przez Was, organizatorzy Pikniku Rodzinnego w Zespole Szkół w Lubzinie mieli trudności z zakończeniem imprezy. Roztańczone, roześmiane i rozśpiewane w idealnym chórze i choreografii towarzystwo ani myślało rozejść się do domów.
    Gratulujemy inwencji, poczucia humoru i zaraźliwej radości! Dziękujemy i – następny piknik tylko z Wami!

  • Jagoda & Artur

    14 czerwca 2016

    Kochani,

    Bardzo dziękujemy za cudowną oprawę naszego wesela 11 czerwca.
    Wszyscy goście byli pod ogromnym wrażeniem waszej klasy i humoru, widać było ogromne zaangażowanie od początku do końca zabawy i dzięki wam zapomnieliśmy o stresie i daliśmy się porwać w wir pozytywnej muzyki i emocji na parkiecie 🙂

    Dziękujemy i pozdrawiamy!
    Jagoda & Artur

  • Piotr

    25 maja 2016

    Chcieliśmy Wam jeszcze raz serdecznie podziękować za świetną zabawę podczas naszego wesela 7 maja. Rozkręciliście super imprezę, wszyscy byli zachwyceni – łącznie z nami. Podziękowania i pozdrowienia dla całej ekipy. Na pewno będziemy Was jeszcze długo wspominać i polecać innym – kawał dobrej roboty 🙂

    Dziękujemy,

    Ania i Piotr

  • MARIOLA SZYMONIK ( ANIA I PIOTR RATAJCZAK )

    10 maja 2016

    Kochani 🙂

    Jesteście, tak jak Wam już mówiłam na samym weselu – wspaniałymi, młodymi, profesjonalnymi ludźmi, którzy z całym szacunkiem podeszli do wykonywanej pracy i do gości weselnych , Wasze zaangażowanie , nienaganny i oryginalny strój zrobił niesamowite wrażenie na naszych gościach.
    Bardzo dziękujemy :):):)

    Mnie i mojego męża ujęliście nad samym ranem, czyli koło 6,00, kiedy to w trakcie zbierania sprzętu grającego – odtwarzaliście SZANTY , które UWIELBIAMY I MAMY DUŻY SENTYMENT DO TEGO RODZAJU MUZYKI :):):)

    PS. POLECAMY KONCERT Z 16.01.2016 – SERBINÓW , KORYCKI I ŻUKROWSKA –

    SUKCESÓW I ZDROWIA

    świeżo upieczona teściowa 🙂

  • Michał

    11 kwietnia 2016

    Bardzo lubimy tańczyć i dlatego zależało nam, żeby wesele było tańczące, a parkiet pełny. Od momentu zdecydowania się na BrosArt nie mieliśmy wątpliwości, że to właściwy wybór. Już w trakcie pierwszego spotkania dowiedzieliśmy się wiele cennych uwag organizacyjnych. Podczas przygotowań do wesela Bartek był z nami w ciągłym kontakcie i pomagał w opanowaniu stresu.

    Nie spodziewaliśmy, że będziemy się tak dobrze bawić na własnym ślubie. Od wielu gości słyszeliśmy, że to najlepsze wesela na jakim byli, a szczególnie chwalili Bartka i Andrzeja z BrosArt. Parkiet był pełny przez całą noc, a we wspólnych zabawach brali udział wszyscy goście. Wszystkie elementy wesela były sprawne i na czas, a najlepsze było to, że my nie musieliśmy się sami niczym przejmować. Nie moglibyśmy wybrać lepiej. Polecamy! Michał i Ada

  • Aneta i Maciej

    21 lutego 2016

    Najlepsza grupa weselna. Kropka.

    Ponieważ byliśmy już chyba na dziesiątkach wesel wiemy, że bywają zespoły weselne lepsze i gorsze, ale BrosArt jest po prostu bezkonkurencyjny. Najpierw bawiliśmy się wspólnie na weselu jako goście i była to najlepsza zabawa weselna na której byliśmy. Kiedy nadszedł czas na organizację naszej uroczystości, wybór zespołu był oczywisty (mimo iż wesele było w Poznaniu a zespół jest z Krakowa).

    Przed ślubem mieliśmy z Bartkiem kilka podstawowych ustaleń, z których wszystkie zostały zrealizowane. Zespół jest bardzo elastyczny i świetnie dostosowuje się do preferencji pary. Dodatkowo, podczas tych przedślubnych rozmów, Bartek służył nam swoim doświadczeniem zarówno w kwestiach wesela jak i samego ślubu.

    W trakcie wesela nie musieliśmy się absolutnie niczym przejmować – wszystkim zajął się wodzirej. Nigdy nie podejrzewaliśmy, że można się tak dobrze bawić na własnym weselu! Parkiet był pełny niemal przez całą noc! DJ błyskawicznie potrafił wyczuć gusta gości i zaoferować coś dla każdego, natomiast wodzirej doskonale kierował przebiegiem całej imprezy.

    Teraz, kiedy spotykamy się z naszymi gośćmi, wspominają różne momenty naszej uroczystości i zabawy, ale wszyscy – bez wyjątku – na końcu dodają „…ale najlepszy był Zespół.” 🙂

    Dziękujemy!
    Aneta i Maciej

  • Martyna & Kamil

    19 lutego 2016

    Jeśli Wesele przez duże W to tylko z chłopakami z BrosArt!
    Pomoc w organizacji,profesjonalizm,wyczucie muzyczne, idealne zwroty akcji wszystko czego potrzeba aby ten dzień był niezapomniany!!!
    Najlepszą rekomendacją niech będzie ocena wystawiona przez najstarszego Gościa weselnego , który mimo swoich lat nie schodził z parkietu do białego rana i w całym swoim życiu lepiej się nie bawił , a co do reszty Gości to w każdym przedziale wiekowym widać było niecierpliwe oczekiwanie na kolejny kawałek:-)
    Chłopaki ! Z tego miejsca pragniemy raz jeszcze, w naszym i Gości imieniu, serdecznie podziękować za niesamowita zabawę .
    Po prostu obalacie mity , że wesele bez orkiestry nie może być niesamowite.

  • Adam

    4 lutego 2016

    International level – cytując klasyka Leo Beenhakkera.
    Tak krótko można opisać poprowadzenie koncertu pt. „Lepszy trunek niż frasunek”. Okazało się, że na frasunek równie dobry jest wspólny śpiew i dobra zabawa.
    Konrad – jeszcze raz wielkie dzięki!

  • Justyna

    10 listopada 2015

    Wesele to dość skomplikowane i stresujące przedsięwzięcie i jestesmy pewni,że bez chłopaków z BrosArt nie dali byśmy sobie rady! Nasi goście byli zachwyceni!
    Ciągle coś się działo, wspaniałe tańce i zabawy. Bartek i Maciek zajęli się wszystkim. Całą noc ciężko pracowali bez chwili odpoczynku. Lepiej nie mogliśmy trafić! Najlepszy DJ i Wodzirej ever! będziemy wszystkim polecać!!! Dziękujemy!!!!

  • Paulina & Mikołaj

    6 października 2015

    Zabawa weselna została wyniesiona na zupełnie nowy poziom! Goście weselni oczarowani, my przeszczęśliwi, czego chcieć więcej? Muzyka, sposób prowadzenia zabaw był zaskakujący dla wszystkich (oczywiście w pozytywnym sensie). Wszyscy chcieli wiedzieć, gdzie znaleźliśmy takich cudownych chłopaków. Na pewno zapamiętamy ten dzień do końca życia i będziemy uważać na sarny ;D
    Gorąco polecamy i pozdrawiamy
    Paulina i Mikołaj 🙂

  • Iwonka i Adam

    5 października 2015

    Właśnie ochłonęliśmy po naszym weselu, które przerosło oczekiwania nasze i naszych Gości! Nie ukrywamy, że wielką rolę w całym przedsięwzięciu odegraliście Wy Chłopaki 🙂

    Było niesamowicie: wyczucie, pomoc przy opanowaniu stresu, dobór muzyki, animacja gości, humor (!) i opieka nad nami – jednym słowem: KLASA!

    Dziękujemy i pozdrawiamy! Bez Was może i dalibyśmy radę ale mielibyśmy duuuuużo gorsze wspomnienia 🙂

  • Christopher Wilson & Aleksandra Wilson

    1 października 2015

    We had an English/Polish wedding near lodz recently and hired these guys as DJ’s….. they made the wedding reception AWESOME. We have had so many people tell us it was the best wedding they had ever been too ! From the minute we stepped in the room they made us feel comfortable ,relaxed and really special. The dance and wedding games we played included all of our guests and were so much fun. They kept the momentum going all night up until 5:30 in the morning when we finished, we were still buzzing and so happy ! Hire these guys , they really listen to what you want and cater the party accordingly. They will turn an ok party into one that people will talk about for years to come ! BTW Their props include a full size sword for cutting the cake which I had a lot of fun with.

  • Dorota i Radek

    28 września 2015

    Panowie, co wy najlepszego zrobiliście?!?

    – Nie dało się porozmawiać z gośćmi o d… Maryny, bo oni w kółko, że nigdy nie byli na takim fantastycznym weselu, ileż można?
    – Musiałem oddać połowę alkoholu, bo ludzie zamiast pić, tańczyli! (ok, trochę mniej niż połowę ;))
    – Tak nakręciliście ludzi, że dwóch oświadczyło się na naszej imprezie!
    – Jesteśmy nękani o powtórkę za rok.

    WE DON’T LIKE IT! WE LOVE IT!

  • Ania i Michała

    23 września 2015

    Trochę spóźnione, ale jak najbardziej zasłużone podziękowania się należą.
    Chłopaki przyjechali z południa na północ. „A dlaczego aż z tak daleka bierzecie dj” to były pytania gości, „a dlatego że kto nie ryzykuje ten nie pije szampana”, tu ryzyka nie było, przez znakomity kontakt od samego początku do końca.
    Rewelacyjna zabawa, ciekawe i fajne konkursy, goście zachwyceni no i my też 🙂

    – wszyscy się pytali ” skąd ich wytrzasnęliście, a my na to ” z południa ” 🙂

    Pozdrawiamy Ania i Michał z Malborka, wesele 15.08.2015 r.

  • Sylwia

    13 września 2015

    Najczęstszym komentarzem naszych gości było „The best wedding ever!” Dzięki świetnej dwujęzycznej organizacji i poczuciu humoru chłopaków z Brosart nasi gości i my sami bawiliśmy się świetnie! Z perspektywy czasu nic byśmy nie zmienili, dla nas nasze wesele było po prostu doskonałe:-D
    Pozdrawiamy,
    Sylwia & Tomáš

  • Ela&Jarek

    2 września 2015

    Jeśli chcecie mieć oprawę muzyczną waszego wielkiego dnia z klasą i profesjonalizmem – polecamy chłopaków z Bros Art. Świetnie prowadzona impreza ze smakiem i świetną zabawą. A my Państwo Młodzi mieliśmy to co najważniejsze – luksus spokojnej głowy i poczucie, że cały scenariusz imprezy spoczywa we właściwych rękach. Podziękowania dla chłopaków i szacun za profesjonalizm.

  • Paweł & Karolina Rzeszów

    13 sierpnia 2015

    Cóż, wszystko zostało już napisane w poprzednich komentarzach, polecamy serdecznie BrosArt najlepsze wesele eveeeer (życzę śmierci tradycyjnym weselom w remizie z disco polo hehe) Pozdrawiamy

  • Kasia & Gniewko

    30 lipca 2015

    Super Wodzirej i Super DJ! Konrad i Krzysiek jesteście niesamowici! Pełen profesjonalizm, klasa i elegancja, a przy tym niezapomniana zabawa.

    Goście zachwyceni, niezależnie od wieku. Wszyscy zgodnie stwierdzili, że nigdy dotąd nie byli na tak super imprezie. Każdy znalazł coś dla siebie, każdy szalał do utraty tchu i każdy wyszedł zadowolony.

    Cytujemy: „Poznajemy nową kulturę weselną!” Tak właśnie zareagowali znajomi na naszych Przystojniaków We Frakach 😉 – ps. to pisze żona 😉

    Byliśmy na kilku weselach – na swoim bawiliśmy się oczywiście najlepiej, a wszystko dzięki chłopakom z BrosArt!

    Dziękujemy!

    Kasia & Gniewko

  • Gosia&Łukasz

    22 lipca 2015

    Z uśmiechem wracamy do wspomnień z naszego ślubu w dużej mierze dzięki profesjonalnej obsłudze Bartka i Michała.

    Wszyscy nasi Goście, niezależnie od wieku, stwierdzili jednoznacznie: „NAJLEPSZE WESELE NA JAKIM DOTYCHCZAS BYLI” 🙂
    Już po rozpoczęciu słyszeliśmy wielokrotne pytania: „skąd Wy ich wytrzasnęliście? Są GENIALNI!!”
    Myślę, że to najlepsza rekomendacja i podziękowanie za to co panowie zrobili 😉

    Jeśli mielibyśmy podjąć decyzję jeszcze raz nie zastanawialibyśmy się ani chwili – BrosArt to firma z najlepszymi Wodzirejami i DJ pod słońcem 🙂

    P.S. – „Stasiu” do dziś pojawia się na imprezach… 😀

    DZIĘKUJEMY i gorąco polecamy!!
    Gosia&Łukasz

  • Hanna

    16 lipca 2015

    BrosArt managed sound system for a concert we had, and did (just like that, without any previous arrangements) some serious sound magic during an event we had on stage. We were delighted to see how well it went, and how smoothly it all happened. It’s always a pleasure to work with professionals, especially professionals who so visibly enjoy their work!

    Hanna, AON

  • Edyta

    13 lipca 2015

    Serdecznie polecam wszystkim konferansjerkę 🙂

    Szkoła Tańca i Ruchu „SOUL Dance” miała okazję gościć Konrada na Gali Mistrzów i Adeptów w czerwcu 2015.

    Pełen profesjonalizm, świetny głos, wspaniała atmosfera – zarówno organizatorzy jak i goście byli zachwyceni.

    Gorrrrąąąąco polecam

    SOUL DANCE

  • Monika & Grzegorz

    2 lipca 2015

    Jesteśmy wciąż absolutnie zdumieni – wodzireja Krzyśka z kolegą DJ-em, zaangażowaliśmy dzięki czyjemuś poleceniu trochę zaskoczeni, że mamy do czynienia z tak młodymi osobami. Wskazówki głównie muzyczne, które im przedstawiliśmy były dosyć skąpe, a wesele robiliśmy plenerowe i do tego troszkę złożone logistycznie. No i…

    Wszystko zagrało doskonale, polonez, animacje, muzyka dla każdej grupy wiekowej, oczepiny, zabawy integracyjne – naprawdę i my, i goście bawiliśmy się doskonale, w bardzo dobrym tempie, przy świetnie dobranej muzyce i do białego rana. Absolutnie polecamy!

  • Kasia&Radek

    28 czerwca 2015

    HEJ!
    Dziękujemy za oprawę muzyczną naszego wesela!

    Świetnie dobrane bloki muzyczne, zabawy – szczególnie „stasiu”- sprawiły że wszyscy świetnie się bawili.
    Goście byli zachwyceni aranżacją oraz prowadzeniem naszego wesele.

    Jeżeli ktoś ma wątpliwości czy DJ z Wodzirejem to dobry pomysł na wesele to podpowiadamy że zdecydowanie tak! – pod warunkiem że imprezę prowadzą chłopaki z BrosArt:).

    Pozdrawiamy!!
    Kasia i Radek.

  • Ola&Mati

    8 czerwca 2015

    Witamy wszystkich, którzy są przed organizacją wesela lub innej imprezy tego typu. Na wstępie chcielibyśmy kolejny raz gorąco podziękować chłopakom z Brosart, którzy sprawili, że ten Jedyny Dzień w życiu był tak niepowtarzalny i zjawiskowy. Na własnej skórze doświadczyliśmy jak wyglada czas przed weselem. Masa spraw, dużo (niepotrzebnego) stresu i potęgujący się brak czasu…Pamiętamy telefon do Konrada jakieś 10 dni przed tym wydarzeniem i nasze niespokojne pytania: jak to będzie ?, co mamy robić ?, jakie będą zabawy ? idt. Odpowiedz była zaskakująca, Konrad powiedział: „nie martwcie się, wszystko będzie dobrze, wszystko w naszych rękach, wyśpijcie się!” I TAK WŁAŚNIE BYŁO! Pełen profesjonalizm. Brosart to nie ludzie, którzy puszczają muzykę, to ludzie którzy, tworzą niepowtarzalną atmosferę!. Jeszcze nigdy nie widzieliśmy żeby Goście z tak różnych grup wiekowych tak dobrze się razem bawili, to chyba najważniejsza rzecz na weselu, aby zobaczyć tyle uśmiechów naraz w tym najszcześliwszym dla nas dniu :).Cóż można jeszcze wiecej dodać, chyba tylko to, że jeżeli cenicie sobie spokój o to czy Wasza „impreza” będzie udana to gwarantujemy, że się nie zawiedziecie! Oni są warci każdych pieniędzy bo szczęścia nie da się za nie kupic :)! Dzięki Chłopaki i do zobaczenia na Chrzcinach naszego potomstwa ;). Wielkie ukłony w Waszą stronę! Z pozdrowieniami Ola&Mati

  • Ela i Rafał 18 kwiecien 2015

    24 maja 2015

    Drodzy Panowie BROSART !!!
    Wlasnie doszliśmy do siebie po waszm graniu i dlatego piszemy z miesięcznym opóźnieniem .Jestescie świetni,przesympatyczni ,z przeogromnym poczuciem humoru i Profesjonalisci.Do tej pory nie przeżyliśmy w swoim życiu lepszej imprezy to był czad,czad i jeszcze raz czad.Nasi goście do tej pory wspominają jak świetnie się bawili i dla wielu z nich było to najlepsze wesele w jakim mieli przyjemność uczestniczyć.Serdeczne Podziękowania dla Was za wspaniałą oprawę naszego wesela.Dzięki Wam nasze wesele można określić w kilku słowach,rewelacyjne,fantastyczne,cudowne,szaleńcze,pełne niespodzianek,po prostu niezapomniane.Czapki z głów dla Was że jesteście bardzo sympatycznymi i fajnymi gośćmi .Dziękujemy Wam za wszystko i życzymy pomyślności .
    Zainteresowanym lub niezdecydowanym szczerze i serdecznie i z czystym sumieniem Gorąco Polecam Grupe Artystyczną BROSART są to ludzie z ogromną kulturą osobistą ,Profesjonaliści i ludzie godni zaufania.
    Serdecznie pozdrawiamy Ela I Rafał

  • Łukasz i Natasza

    6 maja 2015

    Serdecznie dziękujemy za wspaniałą oprawę naszego wesela. Do dzisiaj (a to już ponad trzy miesiące) nasza rodzina i przyjaciele podkreślają jak świetnie się bawili i fakt, że dla wielu z nich było to najlepsze wesele w jakim mieli przyjemność uczestniczyć.

    Początkowo nasi Rodzice byli pełni obaw co do naszego wyboru, mając wcześniej na różnych imprezach styczność z osobami tytułującymi się mianem „wodzirejów”, którzy zamiast zabawiać publiczność, „ciągle tylko przeszkadzali”. Byliśmy jednak przekonani, że tego wyboru nie będziemy żałować i właśnie tak się stało – to była jedna z naszych najlepszych weselnych decyzji i od czasu tej imprezy nasi Rodzice przyznają to zgodnie z nami.

    Udowodniliście, że na prawdę świetną imprezę można zrobić nawet w środku kalendarzowej zimy i luty 2015 zapamiętamy do końca życia 🙂 Bawiliśmy się wszyscy świetnie i jeszcze raz serdecznie Wam za to dziękujemy!

  • Rajmund

    2 lutego 2015

    Serdecznie dziękuję za profesjonalizm, przygotowanie, dobry humor oraz ciekawe pomysły. Wszyscy bawili się do samego końca imprezy.
    Świetna zabawa.

    Polecamy z całego serca
    Organizatorzy studniówki „Osucha” z Cieszyna

  • Katarzyna

    17 grudnia 2014

    Bardzo dobrze bawiliśmy się dzięki elastyczności, pomysłowości, dobrej organizacji DJ. Świetny wybór gratulujemy sobie, że tak dobrze trafiliśmy i Wam za kawał dobrej roboty.

  • Sabina i Marcin

    28 października 2014

    Chcieliśmy Wam bardzo podziękować za świetną zabawę. Każdy z gości był pod zachwytem i pytał skąd myśmy Was wytrzasnęli. Duża ilość nietypowych i śmiesznych zabaw, których nie spotyka się na zwykłych weselach. Nie martwiliśmy się o oprawę naszego wesela. Od początku wiedzieliśmy, że chłopaki sobie poradzą – i tak też było. Pełen profesjonalizm, dawka humoru i dobrej zabawy.
    Doskonała inwestycja, jeśli Młodzi nie chcą martwić się o oprawę swojego wesela – zaufajcie Im. Naprawdę warto!

    Pozdrawiamy i do zobaczenia w Krakowie.
    Sabina i Marcin

  • Ania&Wojtek

    26 października 2014

    Cytując teścia, sceptyka DJów i wodzirejów:
    „Wodzirej odwalił na prawdę kawał dobrej roboty, wszystko na weselu było dobre, ale oni świetni!”
    Skoro przekonują nawet niedowiarków, to chyba nie ma lepszego komplementu.

    Z punktu widzenia Młodej Pary:
    „To najlepsze wesele na jakim byliśmy i chcemy jeszcze raz!”
    Gracie też na rocznicach ślubów?

  • Natalia & Michał

    18 października 2014

    Dziękujemy Wam!

    Wasza pozytywna energia udzieliła się wszystkim gościom, którzy ciągle pytali skąd wytrzasneliśmy taką fajną ekipę 🙂
    Profesjonalizm, kreatywność, humor i dobry smak- wszystko to na czym nam bardzo zależało się spełniło. Tak na prawdę o nic nie musieliśmy się martwić, bo Bartek miał wszystko pod kontrolą. Nie było problemu jeśli chodzi o zmiany w planie imprezy, wynikające z różnych okoliczości, jak np. szycie rozerwanej sukni przez co tort wjechał troszkę później 😉 Prawie wszystkie zabawy były również niespodzianką dla nas. Nie możemy już doczekać się filmu, aby przeżyć to jeszcze raz:)

    Pozdrawiamy serdecznie!

    Natalia & Michał

  • Ania

    14 września 2014

    ZACNIE – to chyba najcześciej powtarzane słowo przez wszystkich gosci wesela, którzy nie ma co ukrywać byli zachwyceni zabawą prowadzoną przez Brosart!

    Zabawy wysmakowane, muzyka idealnie dobrana, zabawa DJów i finezja z jaką prowadzili imprezę weselną nie pozwalała żadnemu z gosci pozostać obojętnym i nie dołączyć do zabawy!

    + Chłopcy naprawde słuchają tego co mowi i o co prosi Para Młoda

  • Kasia i Przemek

    20 sierpnia 2014

    Bros / Konrad…

    klasa, elastyczność, uśmiech.

    23.05.2014 = najlepsza impreza w życiu nie tylko dla nas / wielu gości totalnie pozytywnie zaskoczonych

    jednym słowem => ZACNIE 😉

    dziękować / polecając innym 😉

    kpg

  • Weronika i Bartek

    14 sierpnia 2014

    Co tu dużo mówić – klasunia! Dzięki za wyciągnięcie wszystkich na parkiet. Bez względu czy ktoś na weselu był sam, czy w parze, starszy czy młodszy, chłopak czy dziewczyna 🙂

  • Martyna i Bartek

    7 sierpnia 2014

    Dziękujemy chłopakom za świetną zabawę! Już po pierwszym spotkaniu wiedzieliśmy, że to będzie idealna współpraca 🙂 Po weselu wielu gości dzwoniło i dziękowało za doskonałą zabawę, więc nic więcej chyba nie trzeba pisać.
    Profesjonalizm i charyzma, nic dodać nic ująć.
    Pozdrawiamy!

  • Dorota i Marcin

    5 sierpnia 2014

    Wasz Ślub zbliża się wielkimi krokami, a Wy ciągle nie zdecydowaliście się jak ma wyglądać oprawa wesela? Na naszym przykładzie wybór BrosArt okazał się zbawienny dla wspaniałej zabawy i pomocy w odciążeniu nas – świeżo upieczonych małżonków – od logistyki tego wydarzenia.

    Szeroki wachlarz nienachalnych zabaw, kulturalne podejście do oczepin i innych sztandarowych części wesela, czy elegancki strój i przebrania wraz z dodatkami i gadżetami dla gości sprawiły, że każdy miło wspomina ten dzień.

    Polecamy!

  • Kasia

    21 lipca 2014

    hm…co prawda nie doczekałam się na baciary;-)))) ale mimo to zabawa super(wybaczam:-) Generalnie jestem zwolenniczką zespołów weselnych ale uwielbiam się super bawić, a na weselu tego nie zabrakło(jednym i drugim;-) dzięki chłopakom:-) Pozdrawiam Was serdecznie tzn Konrada, Krzysia i Macieja:-) Mam nadzieję że się jeszcze kiedyś zobaczymy na jakimś weselu:-) na pewno was będę polecać;-)
    Kasia;-)

  • Wiola i Dawid

    20 lipca 2014

    Świetna zabawa już od początku wesela. Profesjonalizm, fachowość i humor. Świetna szkoła wodzirejska. Bartek z Andrzejem wyśmienicie pokierowali całą naszą imprezą. Goście byli zachwycenie. Poza tym wszystko mieli pod kontrolą a zaskakiwali nie tylko gości, ale także nas! Nie możemy się doczekać kolejnej imprezy pod ich batutą.

    Bardzo gorąco pozdrawiamy i szczerze polecamy.
    Wiola i Dawid, Jodłowa, 28.06.2014

  • Karolina

    13 lipca 2014

    Polecam gorąco!!!!!!!!:-))

    Grupa BrosArt potrafi podnieść z krzeseł nawet najbardziej opornych gości, w bardzo gorący dzień, w średnio klimatyzowanej sali:-D
    GORĄCO POLECAMY!!!!!!!

    Karolina i Piotrek

  • Ania & Witek

    3 lipca 2014

    Musimy przyznać, że mieliśmy wiele obaw jak zareagują goście kiedy zobaczą DJ’a zamiast typowej weselnej kapeli. Zaufaliśmy chłopakom w ciemno i był to strzał w 10, albo nawet 11!
    Konrad i Maciek sprawili, że nasze wesele będzie niezapomniane nie tylko dla nas, ale dla wszystkich osób, które na nim były. Goście są zachwyceni! Ciągle pytają „Skąd ich wytrzasnęliście!?” ;). Ekipa z Hotelu mówi, że jeszcze takiej imprezy u nich nie było!
    Profesjonalizm, klasa, szyk i elegancja, nietuzinkowe poczucie humoru, niesamowita lekkość w prowadzeniu imprezy, nieoklepane zabawy, głowy pełne pomysłów to tylko garstka słów, jakimi można opisać chłopaków. To prawdziwi mistrzowie ceremonii!
    Chłopaki nie ma słów, by wyrazić naszą wdzięczność za to, że uczyniliście Ten Dzień jeszcze bardziej cudownym, niż sobie wyobrażaliśmy. DZIĘKUJEMY z całego serca i gorąco Was polecamy!
    Wszystkim, którzy jeszcze się zastanawiają – nie macie na co czekać! 😉

    Ania & Witek

  • Maturzyści LO w Połańcu

    23 czerwca 2014

    Choć od studniówki minęło już 5 miesięcy i matura zdana na 5 🙂 a my nadal nie podziękowaliśmy naszym DJ. Zabawy prowadzonej przez chłopaków nie da się porównać z żadną dotychczasową studniówką w naszej szkole.
    Panowie to mistrzowie elegancji i nastroju.
    Świetna muzyka nie pozwalała nam zejść z parkietu, a integracji dopełniły super zabawy.
    Było wyjątkowo i niepowtarzalnie. Bardzo Wam za to dziękujemy.

    Jak studniówka, to tylko z BrosArt!

  • Karolina i Paweł

    11 czerwca 2014

    Bardzo dziękujemy Bartkowi i Krzysiowi za uświetnienie naszego wesela. Od początku do końca wszystko dopięte na ostatni guzik, niczym nie musieliśmy się martwić. Goście zachwyceni zabawą, a zwłaszcza zabawami integracyjnymi, zarówno ciocie i wujkowie jak i nasi znajomi, a dziewczyny nadal wspominają przystojnego wodzireja 🙂 Natomiast przebrania Bartka i Krzysia powodowały że uśmiech nie schodził z twarzy naszych gości 🙂 Dobrze dobrany repertuar muzyczny, na bieżąco dopasowywany do bawiących się do białego rana gości. Jedyne, czego nam żal, to to, że wesele szybko minęło… na szczęście pozostaną same miłe wspomnienia, których częścią będą chłopaki! Dziękujemy i polecamy!!!

  • Dębica hotel lord

    28 kwietnia 2014

    Wszyscy się świetnie bawili <3
    Dębica pozdrawia i dziękuje <3

  • Ilona

    20 lutego 2014

    Zdecydowanie polecam Konrada Pondo z grupy BrosArt jako pełnego profesjonalizmu konferansjera! Mieliśmy przyjemność po raz drugi współpracować z Konradem podczas Targów Ślubnych organizowanych przez Rado Hotel. Pełne zaangażowanie, estetyka ubioru, wysoka kultura osobista, świetne poczucie humoru, łatwość nawiązywania kontaktu z publicznością – to cechy, którymi Konrad Pondo może się pochwalić. Serdecznie gratuluję!

    Ilona Bajorek
    S&M
    Hotel Rado****

  • Mirosław

    27 stycznia 2014

    Naprawdę świetnie wykonana robota. Wszystko było bardzo dobrze zorganizowane. Po studniówce dało się słyszeć tylko same pochwały i stwierdzenia, że BrosArt to naprawdę świetna grupa wodzirejska, przy której wszyscy świetnie się bawią.Jakość usługi godna polecenia.
    Pozdrawiam,

    Mirosław

  • dag_osuch2014

    20 stycznia 2014

    Panowie zarówno bawią jak i wyglądają świetnie! Każdą imprezę prowadzoną przez BrosArt należy zaliczyć do najbardziej udanych. Mam nadzieję, że to nie będzie jedyny raz, kiedy mogłam być na tak świetnej zabawie. Dziękuję i pozdrawiam 🙂
    P.S. Szczególnie Pana Krzysia.

  • Ania

    26 grudnia 2013

    Zabawni i niepowtarzalni profesjonaliści z klasa! Nieoklepane zabawy, swietne wyczucie rytmow a wszystko swietnie dopasowane pod tempo gosci…
    Jeszcze raz bardzo Wam dziekujemy.
    Pozdrowienia z Islanii
    Ania i Marco

  • Jodłowy Dwór

    4 grudnia 2013

    Dziękujemy za wyśmienitą zabawę na naszej imprezie andrzejkowej!
    Goście byli zachwyceni, a parkiet od samego początku był wypełniony po brzegi i nie pustoszał ani na chwilę!
    Pełen profesjonalizm i maksymalne zaangażowanie. Na pewno spotkamy się jeszcze na niejednej imprezie!

  • Ewa

    21 listopada 2013

    Gorąco polecam współpracę z Panem Konradem i Panem Krzysztofem – sprawnie, profesjonalnie i z świetnym wyczuciem klimatu i muzycznego gustu gości!
    Kończyć sześćdziesiąt lat przy takiej muzyce to czysta przyjemność 🙂

  • Roma i Mateusz, Ziomki,Rodzina i Mamma Mia

    20 listopada 2013

    Dziękujemy za wspaniałą oprawę artystyczną na naszym weselu. Przepraszamy , że bawiliśmy się wszyscy do białego rana, ale to Wasza wina 😉 Jesteście Najlepsi !!! do zobaczenia na kolejnej imprezie !!!

  • Justyna i Tomek

    30 października 2013

    Bardzo długo zastanawialiśmy się jakimi słowami powinniśmy oddać wyjątkowy klimat imprezy, który chłopcy stworzyli na naszym weselu. nadal brak nam słów. 🙂 Było wyjątkowo, z klasą, dobrym smakiem, ogromem doskonale dobranej muzyki i perfekcyjnie wyważonym humorem. Kunszt i dopracowanie oprawy wesela, o którą postarali się wykonawcy sprawiły, że nawet najbardziej wybredni goście poczuli się dopieszczeni. O wyniki konkursu muzyki filmowej byliśmy wypytywani jeszcze długo po imprezie przez tych gości, którzy wyszli wcześniej. Zabawa była doskonała, nie sposób wyrazić słowami naszej wdzięczności. Mamy nadzieję, że sprawią to nasze gorące polecenia.
    W każdym razie dziękujemy. 🙂 I bardzo polecamy.

    J&T

  • Jadwiga i Tadeusz

    27 października 2013

    Hej Chlopaki!
    dziekujemy wam za uswietnienie naszego wesela w Rzeszowie!!
    Za te wspaniale animacje, doskonały dobör zabaw i muzyki tanecznej, profesjonalne prowadzenie i umiejętność zachęcania gości do zabawy.
    Powierzylismy cala oprawe wesela w wasze rece bez zadnych glebszych konsultacji i otrzymalismy wysmienita zabawe.
    Do tej pory my i nasi goscie sa pod glebokim wrazeniem!

    Dziekujemy wam serdecznie a wszyskim innym polecamy was goraco!!

    Jadwiga i Tadeusz

  • Jola I Szymek

    23 października 2013

    To było trzecie wydarzenie, prowadzone przez BrosArt, w którym braliśmy udział. Pierwszym wydarzeniem było nasze wesele, potem był bal karnawałowy, a następnie wesele znajomych. Mamy nadzieję, że jeszcze Was spotkamy na kolejnej imprezie w jakimś ciekawym zakątku Polski, bo gwarantujecie wspaniałą atmosferę, rewelacyjną zabawę i cudowne wspomnienia. PS. Konradzie i Krzyśku dziękujemy za dedykację!:) Jesteście najlepsi!

  • Julia & Marcin

    30 września 2013

    Najlepszy DJ na świecie! 🙂 Z całego serca dziękujemy za opiekowanie się nami i gośćmi przez całe wesele, a także przed i po 🙂 – oprawa muzyczna idealnie dopasowana, zbudowana atmosfera nieoceniona, budowanie wizerunku perfekcyjne 🙂
    Jeśli by się tylko dało takie wesele moglibyśmy mieć regularnie 😀
    Polecamy i zachęcamy do każdego, kto chcę mieć wyjątkowe, niepowtarzalne i niebanalne przyjęcie!
    Andrew – OGROMNIE DZIĘKUJEMY! 🙂

  • BERNADETTA

    29 września 2013

    POZDRAWIAM I DZIĘKI ZA MIŁĄ I OWOCNĄ ATMOSFERKĘ-DZIĘKI WAM ZROBIŁAM FAJNY MATERIAŁ!!!!POLECAM !

    BEMA-DĘBICA

  • Magda i Tomek

    27 września 2013

    zostałam „zmuszona” przez chłopaków z BrosArt nieskromnie przyznać, że na żadnym weselu nie bawiliśmy się tak dobrze – jak na Naszym 🙂 Chłopaki raz jeszcze serdecznie Wam dziękujemy za poprowadzenie imprezy. Ci młodsi zachwyceni wciąż leczą odciski na nogach po całej nocy na parkiecie, a Ci starsi (o których obawialiśmy się najbardziej – jak zareagują na DJ-a zamiast standardowej kapeli) chwalili chyba najbardziej. A już szczególnie wszyscy wspominają „stasia” 🙂
    Można zrobić fantastyczne wesele bez hitów disco polo i niesmacznych zabaw ? Można !!! I to jeszcze jakie, pełno zabaw i dla tych Starszych i dla Młodszych, taneczne hity lat 80 i 90, z klasą i pełnym profesjonalizmem. Że nie wspomnę o samych oczepinach – wszyscy do tej pory wspominają ze śmiechem 🙂
    P.S. a Babcie i nie tylko wciąż wspominają przystojnych Panów we frakach 🙂
    będziemy gorąco polecać znajomym – a przy następnej okazji jeszcze do Was wrócimy 🙂
    Pozdrawiamy ciepło
    Magda i Tomek

  • Kasia i Bartek

    3 września 2013

    Chcielibyśmy podziękować Wam w imieniu naszym i naszych gości za wspaniałą zabawę. Wszyscy byli zachwyceni 🙂 Pomimo, że zaufaliśmy Wam „w ciemno”, to było zdecydowanie warto :):):):):):):) Pozdrawiamy !!!!

  • Paulina i Kuba

    24 sierpnia 2013

    Dziękujemy za uczynienie „naszego dnia” tak bardzo wyjątkowym. Nic dodać, nic ująć. Wszystko prowadzone było na najwyższym poziomie z największą starannością i ogromnym profesjonalizmem. Można Wam zaufać w 100%, doskonale znacie się na ludziach i potraficie ich wyczuć, więc żadna zabawa nie wykracza poza granicę dobrego smaku i co najważniejsze, potraficie zaangażować do zabawy WSZYSTKICH gości. Dzięki oprawie wesela stworzonej przez Was, zarówno dla nas jak i dla naszych gości ten dzień na długo pozostanie w pamięci. Jeszcze raz bardzo Wam dziękujemy!!!

    Gorąco pozdrawiamy
    Paula i Kuba

  • Ola i Łukasz

    20 sierpnia 2013

    Drogi Bartku i Drogi Andrzeju,

    chcieliśmy Wam serdecznie podziękować za to, że dzięki Wam nasz najważniejszy dzień w życiu był tym najwspanialszym. Kiedy zobaczyliśmy Wasze uśmiechnięte twarze, cały nasz stres nagle minął. Byliśmy spokojni o to, że możemy Wam zaufać i powierzyć organizację zabawy weselnej.
    Wszyscy nasi goście do dzisiaj dzwonią i gratulują nam, że „jeszcze nigdy nie byli na takim weselu”. Pełna klasa, mnóstwo zabawy dla każdego – od najmłodszego, do najstarszego. O tym zawsze marzyliśmy!
    Dziękujemy!
    Ola i Łukasz

  • Beata i Kamil

    30 lipca 2013

    Dzięki Wam nasze własne wesele okazało się być najlepszym, na jakim kiedykolwiek byliśmy. Wesoło i z klasą. Świetna zabawa zarówno dla młodszych, jak i starszych gości, rozkręciliście nawet największych sztywniaków. 🙂 Będziemy fantastycznie wspominać tę noc jeszcze przez długie lata. Tak trzymajcie! 🙂
    Pozdrawiamy.
    Beata i Kamil

  • Madzia i Jakub

    19 lipca 2013

    Chcielibyśmy serdecznie podziękować za wspaniałe poprowadzenie naszego wesela! Zarówno my jak i wszyscy goście jesteśmy pod wielkim wrażeniem profesjonalizmu Konrada, swoją naturalnością i entuzjazmem bez najmniejszego problemu potrafił podnieść z krzeseł cała salę! Dobór zabaw był wspaniały i wszyscy chwalili tą wielka chustę! Dziękujemy!

    Wszystkim gorąco polecamy tę grupę wodzirejską!

    Pozdrawiamy serdecznie,
    Madzia i Jakub

  • Izabela

    11 lipca 2013

    Gorąco dziękujemy za wspaniałe poprowadzenie naszego najcudowniejszego dnia w życiu- Naszego Wesela! Zarówno my jak i goście bawiliśmy się wspaniale. Byliśmy pod wrażeniem Waszych pomysłów na ciekawe zabawy taneczne i nie tylko…. Nasi goście mówili, że jeszcze nigdy i nigdzie nie bawili się tak wspaniale jak na Naszym Weselu:-) Jeszcze raz bardzo dziękujemy!
    Pozdrawiamy serdecznie!
    Iza i Grzegorz

  • Darek

    8 lipca 2013

    Dziękujemy za najpiękniejszą imprezę świecie 🙂 Goście przez całe wesele pytali skąd wytrzasnęliśmy taką ekipę. Jeśli ktoś jeszcze nie doczytał na tej stronie – wytrzasnęliśmy ich z Krakowa i mimo że musieli przyjechać na nasze wesele do Poznania to byli pełni energii i porwali wszystkich do tańca w mgnieniu oka. Z parkietu nie schodzili zarówno znajomi jak i nasze rodziny. Jeszcze raz dziękujemy 🙂

    Pozdrawiamy,
    Kasia i Darek

  • Maria

    8 lipca 2013

    Chłopaki,

    bardzo dziękujemy za poprowadzenie naszego wesela. Wszyscy goście bawili się doskonale. Naszym zdaniem proponowane przez Was zabawy, idealny dobór muzyki oraz samo prowadzenie imprezy sprawiły, że od tak wielu gości usłyszeliśmy, że to najlepsze wesele, na jakim do tej pory byli. Najlepszą rekomendacją może być to, że trzy pary będące naszymi gośćmi już zadeklarowały, że nie wyobrażają sobie swojego wesela bez Was!

    Świetna zabawa poprowadzona z ogromną klasą!

    Pozdrawiamy i polecamy

    Maria & Wojtek

  • Małgosia i Jarek

    26 czerwca 2013

    Chłopaki,
    Bardzo dziękujemy za tak profesjonalne i niezwykle kulturalne poprowadzenie najważniejszej imprezy w naszym życiu 🙂 Między innymi to dzięki Wam było naprawdę wyjątkowo. Zarówno goście (bez względu na wiek!) jak i my bawiliśmy się świetnie. Impreza weselna została poprowadzona tak fachowo, że niczym nie musieliśmy się martwić – wszystko działo się samo, a my spokojnie mogliśmy oddać się zabawie.

    Wiele osób twierdzi, że to było najlepsze wesele na jakim przyszło im się bawić – mamy tylko nadzieję, że i my po części się do tego przyczyniliśmy 😉

    Życzymy Wam zatem samych sukcesów w tym co robicie! I róbcie to dalej!

    Pozdrawiamy i mamy nadzieję, że do zobaczenia przy kolejnej okazji! 🙂
    Małgosia i Jarek

  • Monika i Adam 18.05.2013

    11 czerwca 2013

    Kochani Bartku i Krzysiu – chciałabym wraz z Adamem podziękować Wam za cudowne wesele!!!

    Było niesamowicie i z wielką chęcią powtórzyłabym tę wyjątkową imprezę jeszcze wiele razy… To nie są tylko nasze odczucia, ale również rodziny i naszych znajomych , którzy przepełnieni uśmiechem dziękowali za wspaniałą zabawę i nie mogli nachwalić się Was moi Drodzy:)
    Byli naprawdę pod wrażeniem, że w tak profesjonalny sposób można poprowadzić imprezę weselną, która zazwyczaj kojarzona jest z „nudną, rutynową potańcówką”. Moi znajomi z V liceum stwierdzili, że dawno tak dobrze się nie bawili i była to dla nich „druga studniówka”….
    Jak widzieliście, niektórzy bawiliby się pewnie do poniedziałku, ale niestety brakowało już sił, chociaż nogi same rwały się do tańca, a to wszystko za sprawą rewelacyjnie dobranej przez Was muzyki i atmosfery, jaką stworzyliście.

    Jeszcze raz bardzo bardzo Wam dziękuję i cieszę się, że to właśnie Wy poprowadziliście tę imprezę. Jednym słowem – BROSART rządzi!!!!
    Gorące buziaki dla całej Grupy:*
    Monika

  • Ewa i Darek

    9 czerwca 2013

    Panowie jesteście niesamowici 🙂 !!! Wasze nowatorskie podejście powoduje, że wszyscy goście weselni są pod ogromnym wrażeniem. Dzieki Wam nasze przyjęcie NIGDY nie zostanie zapomniane nie tylko przez NAS, ale również przez większość naszych gości. Pełen profesjonalizm, mnóstwo śmiechu i wspaniałej zabawy, aż do białego rana.
    NAJLEPSZE wesele na jakim kiedykolwiek byliśmy !!!
    Absolutnie POLECAMY i dziękujemy!!!
    Ewa i Darek

  • Ela Cameron

    9 maja 2013

    Dziekujemy bardzo za wspaniale poprowadzenie naszego wesela 4 Maja 2013. Jestescie wspaniali!!!!! Zarowno polscy jak I szkoccy goscie stwierdzili zgodnie ze bylo to najlepsze wesele na ktorym byli. Muzyka dobrana perfekcyjnie, wyluzowana atmosfera I usmiech na twarzy Konrada porywal do tanca wszystkich gosci.

    No I dziekuje za uzyczenie trampek Konrad 🙂

    Polecamy z glebi serca!!!!!!!!!!!!!!

    Ela I Stuart Cameron

  • Magda

    16 kwietnia 2013

    Panie Konradzie!
    Szkoła Medyczna dla Obcokrajowców UJ CM śle podziękowania za wspaniałą organizację muzyczną balu dla naszych studentów – około 300 osób doskonale się bawiło w ostatni weekend 13 kwietnia 2013r.
    Podziękowania dla całej ekipy za pomysły, energię i roztańczenie Uniwersytetu!
    Pozdrawiamy serdecznie!
    Biuro Szkoły Medycznej dla Obcokrajowców UJ CM

  • Paulina Czepiel specjalista ds. sprzedaży

    23 marca 2013

    Kilka tygodni temu Hotel Rado organizował pierwszą edycję Targów Ślubnych, którą poprowadził Konrad. Obdarzony niezwykłym czarem i błyskotliwością uświetnił to wyjątkowe wydarzenie. Ciągły kontakt z odwiedzającymi oraz licznymi wystawcami, niebywałe poczucie humoru oraz zabawa słowem to tylko niektóre atuty Konrada. Współpraca z nim to czysta przyjemność.

  • Paweł i Edyta

    25 lutego 2013

    Goście mówili nam, że mimo, że wesele było bezalkoholowe, to było najlepsze wesele na jakim byli. Do tego stopnia, że o namiary na chłopaków pytali nawet znajomi, których na weselu nie było, ale słyszeli od innych. Polecamy! 🙂

  • Dominika i Wojtek

    2 grudnia 2012

    … nic dodać-nic ująć…jesteście NAJLEPSI,JEDYNI W SWOIM RODZAJU i widać, że to co robicie również i Wam sprawia ogromną przyjemność. Jesteście do tego stworzeni 🙂 Dziękujemy za wyśmienitą zabawę w imieniu naszym i wszystkich gości 🙂
    Dominika i Wojtek

  • Agnieszka & Michał

    28 listopada 2012

    Trudno w kilku słowach opisać jak świetnie poprowadzona została nasza zabawa weselna przez chłopaków z Brosart! Goście byli zachwyceni zarówno muzyką jak i sposobem prowadzenia zabaw.

    Chłopaki widać, że to co robicie sprawia wam przyjemność.

    Dziękujemy za wspaniale spędzony z Wami czas

    Michał

  • A. i Ł.

    16 września 2012

    Witamy! Dziękujemy za prowadzenie naszego wesela.

    Zarówno my, jak i goście byliśmy bardzo zadowoleni z muzyki oraz innych zabaw, nie tylko tanecznych. Dzięki świetnemu doborowi utworów muzycznych oraz ciekawym animacjom sala taneczna była prawie cały czas zapełniona. Dodatkowo ciekawe efekty wizualne zapewniał sprzęt oświetleniowy.

    Wszystko odbyło się z pełnym profesjonalizmem, wodzirej cały czas czuwał nad przebiegiem imprezy, a jego zachowanie cechowało wyczucie i takt, poczucie humoru oraz przede wszystkim wysoka kultura.

    Podsumowując, jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru grupy BrosArt i gorąco polecamy ją każdemu.

  • Pracownicy z Dębicy

    12 września 2012

    Panowie!
    Serdecznie dziękujemy za zorganizowanie imprezy wieczornej w Zakopanem.
    Zabawa była niesamowita, niekiedy zaskakujaca. Spełniła nasze oczekiwania a atrakcje pozwoliły nam choć na chwilę oderwać się od pracy. Szczególnie dziękujmy za zaangażowanie i pasję organizacji zabawy.
    Pracownicy z Dębicy

  • Maliniak

    4 września 2012

    Panowie zabawa przednia. Już dawno się tak nie bawiłem.

  • Ania i Łukasz

    16 sierpnia 2012

    Konradzie!
    dziękujemy za świetną zabawę. Nasi goście byli zachwyceni!. Nie tylko graną przez Was muzyką, ale i świetnymi, oryginalnymi zabawami. A nasi goście byli wymagający naprawdę 🙂
    Wielki plus za to, że dostosowaliście swój program do naszej wizji i naszych specyficznych wymagań.
    Wszystko wyszło super! Dziękujemy!
    Mamy nadzieje, że kiedyś bedziemy mieli okazję się wybawić na imprezie prowadzonej przez Was. Będziemy gorąco polecać!

    Ania i Łukasz

  • Aga

    10 lipca 2012

    Cześć Chłopaki! Jeszcze raz dziękujemy za imprezę – zabawa była świetna, dzikie tańce i nastrojowe momenty, wszystko z wyczuciem i klasą.
    Goście są zachwyceni, a i my też 🙂
    Pozdrawiamy – Agnieszka i Wojtek

  • Agnieszka i Szymon

    25 czerwca 2012

    Jezuuuuuu….co to była za zabawa!Powiemy tylko tyle, że jeśli ktoś nie wybierze chłopaków na wesele,to baaaaarrrddzzzo dużo straci.
    Dziękujemy jeszcze raz:)

    Aga i Szymon

  • Adam i Kuba - PhotShot

    24 czerwca 2012

    Wczorajszego wieczora mieliśmy przyjemność fotografować Wesele w asyście Chłopaków z BrosArt. Dawno nie pracowaliśmy na tak błyskotliwie i niecodziennie poprowadzonej uroczystości 🙂 Cała impreza z ogromnym uśmiechem, klasą i nieoczekiwanymi dla gości zwrotami akcji :D.

    Świetna współpraca i genialne okazje do zdjęć.
    Pozdrawiamy,
    Adam i Kuba
    PhotShot.com

  • Lidia i Jerzy

    19 czerwca 2012

    Jesteście Panowie wspaniali, wyjątkowi, pełni elegancji i uroku.

    Stworzyliście cudowną i niezapomnianą atmosferę na weselu naszej córki

    Kasi i jej męża Daromira w Puńcowie. Przy dobrej muzyce

    i wspaniale prowadzonych zabawach bawiliśmy się wyśmienicie. Potrafiliście

    Panowie również wybrnąć ze ” żwirkowej’ sytuacji za co jesteśmy ogromnie

    wdzięczni. Wszyscy goście byli zachwyceni. Dziękujemy.

  • Ola i Grzesiek 17.06.2012 Szczyrk

    19 czerwca 2012

    Nasze przyjęcie weselne to była szalona impreza! Już na początku Konrad rozbawił wszystkich przyrzeczeniem dobrej zabawy i wprowadził na sale pięknym polonezem, pod którego wrażeniem był nawet sam dyrektor hotelu.
    Chłopaki dają z siebie 200% i chcą, aby wszystko wyszło idealnie. Fantastyczny był „taniec płodności”. Polecamy BrosArt i gorąco pozdrawiamy!

  • Karolina i Kamil

    28 maja 2012

    Przed ślubem denerwowaliśmy się z wielu powodów. W pogodzie zapowiadali śnieg, kosmetyczka w ostatniej chwili odwołała wizytę, fryzura próbna nie wyglądała najlepiej. Do tego doszły obawy o pomyłkę w Kościele, o wygodę nierozchodzonych butów i odpowiednią ilość alkoholu. Przed ślubem baliśmy się o wiele rzeczy, ale nigdy o odpowiednią oprawę muzyczną. Już na pierwszym spotkaniu wiedzieliśmy, że zespół BrosArtu tworzą profesjonaliści. Bez obciachu, dodatkowego tłumaczenia wiedzieli co zrobić, by wszyscy goście się dobrze bawili. I dla nas i dla gości ich pomysły były pozytywnym zaskoczeniem, dzięki czemu wesele było ciekawe, urozmaicone i dostosowane do nas. W trakcie wesela byli bardzo elastyczni, bezproblemowo przyjmowali zmiany w planie, które pojawiały się co chwilę.
    Cokolwiek byśmy nie napisali, wybór BrosArtu był najlepszą decyzją jaką mogliśmy podjąć!

    Pozdrowienia dla „Voyager’ów”
    Karolina i Kamil z Rzeszowa 🙂

  • Kasia i Mirek Bonev

    24 maja 2012

    Dziękuje- to za mało powiedziane.Bawilismy się rewelacyjnie!!!Czuliśmy się wyjątkowo,nasi goscie byli zachwyceni.Wesele na żwirze na pewno nie zostanie zapomniane!Dzięki wam wesele było poprostu udane.Nikt nie oparł się zabawą a babcia…no cóż została największa waszą fanką!Macie niesamowity dar uspakajania panny młodej ;)czułam się jakbyście nas znali od dawna wprowadzając lużną atmosferę we wszystkich ustaleniach.Stworzyliście niezapomnianą atmosferę trafiając w nasz gust.Dziękujemy,że pomimo przygód;)byliście znami.Możemy śmiało powiedzieć,że „zdarliśmy buty na weselu”.Kasia i Mirek (Puńców)

  • Marta

    21 maja 2012

    Byliście rewelacyjni!!okazuje się,że na żwirku tez można się świetnie bawić;)pełen profesjonalizm,świetne pomysły,brawo!!będę polecała Was wszystkim znajomym:)pozdrawiam-świadkowa Kasi i Mirka z wesela w Puńcowie:)

  • Julia i Piotr

    13 maja 2012

    Witam !

    Każdy z naszych gości, wszyscy i każdy z osobna, pytali nas skąd wytrzasnęliśmy tak genialną ekipę. Bartosz z Krzysztofem rozkręcili nam zabawę od momentu, w którym goście przekroczyli próg sali weselnej. To było niesamowite. Tacy młodzi, a z takim bagażem doświadczenia i profesjonalizmu! Nienaganna prezencja, sposób bycia, odpowiednie komentarze, super humor, DOBRZE dobrana muzyka i zabawy do potrzeb każdego gościa. Nie było osoby, która by się świetnie, do granic możliwości nie wybawiła na weselu. Mieliśmy gości, dla których wesela to jedna z częstych imprez. Byli również goście, którzy sami organizują catering weselny i wszyscy byli „pozamiatani” z wrażenia. 😉

    Ocena końcowa – 11 na 10 możliwych punktów.

    Byłem na weselu, na którym ekipa „skasowała” 7000 PLN i było ŚREDNIO.
    Nasze wesele na szczęście prowadził BrosArt i było SUPER. Z pełną świadomością powiemy tak – „BrosArt to nie wydatek. To jest DOBRA INWESTYCJA, KTÓRA SIĘ ZWRACA Z NAWIĄZKĄ ORAZ GWARANCJA PEWNEJ ZABAWY DO BIAŁEGO RANA !”

    Julia i Piotr

    P.S. Macie już co najmniej 2 wesela do poprowadzenia dla gości z naszego wesela 🙂

  • Agnieszka i Krzysiek

    8 maja 2012

    Drodzy BrosArt-owcy,
    Dziękujemy Wam za poprowadzenie naszego wesela. Był to czas świetnej zabawy, na poziomie, z kulturą, z profesjonalizmem i powerem!

    Oczekiwaliśmy od Was wiele i nie zawiedliśmy się :).

    Goście byli BARDZO ZADOWOLENI. Wiele osób powtarzało, że to drugie najlepsze wesele na jakim byli (pierwsze – to ich własne 🙂 ).

    Opinie gości to m.in.: ciekawe wesele, interesujące animacje, najlepsza zabawa, dużo przestrzeni dla inwencji gości, wyraźna, ale nienamolna obecność wodzireja, doskonałe proporcje zabaw i muzyki tanecznej, doskonały dobór muzyki, świetne prowadzenie i umiejętność zachęcania gości do zabawy.
    Pokazaliście, że zabawa bez C2H5OH może być udana.

    BYŁO SUPER!

    Dziękujemy i pozdrawiamy,
    Aga i Krzysiek

  • Agata i Piotr

    20 marca 2012

    W imieniu własnym oraz wszystkich gości
    DZIĘKUJEMY… DZIĘKUJEMY… DZIĘKUJEMY !!!
    …jak już moja babcia powiedziała że ci Wodzireje to klawi goście to wszyscy mogą sobie tylko wyobrazić jak było…
    A było tak…
    – pełen profesjonalizm od pierwszej minuty do ostatniej sekundy
    – pomysłowe zabawy, konkursy, przebrania, gadżety
    – prezencja Wodzirejów – dostosowana do rodzaju muzyki
    – światełka, dym, banieczki mydlane – jak w bajce
    – zadowolone (ze stołów bez gości) kelnerki 😉
    – zadowoleni goście, zadowoleni rodzice, zadowoleni MY…
    …nic dodać nic ująć… BrosArt tacy są! niezmordowani do samego rana i bawią się jakby grali dla siebie!
    Dla wszystkich którzy myślą o orkiestrze…zapomnijcie i weźcie ICH!!!
    Szczerze polecamy!
    Agata i Piotr

  • Maturzyści i Opiekunowie Liceum Ogólnokształcącego w Lądku-Zdroju

    31 stycznia 2012

    Serdecznie dziękujemy BrosArt za wspaniałą zabawę, cudowną atmosferę, dobrze dobraną muzykę, mile spędzony czas wypełniony pomysłowymi zabawami i układami tanecznymi. Dzięki Wam nasza wymarzona Studniówka była wielkim przeżyciem,które każdy z nas zapamięta do końca życia. Oby wszyscy tak fantastycznie bawili się w Waszym towarzystwie. 🙂

    Pozdrawiamy, Maturzyści i Opiekunowie Liceum Ogólnokształcącego w Lądku-Zdroju

  • Agata i Tomek

    5 grudnia 2011

    Kochani Konradzie i Bartku! Sprawiliście, że dzień naszego ślubu był NAJPIĘKNIEJSZYM DNIEM w naszym życiu!
    Z całego serca dziękujemy za uwagę, pomoc, opiekę, dobrą radę i profesjonalizm, pod każdym względem.
    Dziękujemy za to, że na naszym weselu nie tylko my byliśmy najważniejszy, ale że KAŻDY zaproszony gość mógł poczuć się wyjątkowo: za to, że starsi, powrócili na chwilę do lat dziecięcych, że dzieciaki mogły „pofruwać”, że nieśmiały kuzyn miał szansę zatańczyć z piękną panna, która już na początku wesela wpadła mu w oko, że nasza 80-letnia babcia miała okazję pierwszy raz w życiu zatańczyć POLONEZA 🙂 i za to, że tym razem to nie Pani Młoda zmieniała kreację CZTERYA razy w trakcie wieczoru 🙂 Dziękujemy za przeróżne gry i zabawy, szaleństwo do białego rana, za radość i wspomnienia, które nam podarowaliście.
    Dziękujemy za przepiękny bal, wspaniałą oprawę muzyczną, wysoką kulturę osobistą, za plam, którego się trzymaliście i zasady, których nie łamaliście 🙂
    Życzymy Wam samych sukcesów i do zobaczenia na After Wedding Party!!!
    Agata i Tomek.

  • Jola i Szymon

    17 października 2011

    Konradzie i Krzysztofie!
    Bardzo dziękujemy za poprowadzenie naszego wesela. Nie będziemy opisywać przebiegu wesela, żeby nie zdradzić wielu niespodzianek, którymi zaskoczyliście nie tylko naszych gości, ale także nas.
    Szczególnie dziękujemy za niesamowite rozpoczęcie wesela, którego nikt się nie spodziewał 🙂 Widok uśmiechów na twarzach gości był bezcenny!
    Dziękujemy za Waszą wysoką kulturę osobistą, za ciągłą obecność na sali i dbanie o dobrą atmosferę, za rewelacyjnie dobraną oprawę muzyczną (w tym jingle) i pozamuzyczną, za częste zmiany image’u (także naszego:)).
    Polecamy Was wszystkim tym, którzy w czasie wesela i po nim chcą słyszeć od gości „Skąd wy ich wzięliście? Są super!”.
    BrosArt to ludzie, którzy na weselu zachęcą do zabawy każdego, w razie potrzeby wyciągną zza stołu. Mamy nadzieję, że spotkamy się z Wami na innych imprezach!

    P.S. „A ta przepióreeeeczka…”

  • Anna Bombrych

    4 października 2011

    Bardzo miła niespodzianka przygotowana przez mojego męża, rodzinkę, przyjaciół i BrosArt. Gratuluję znakomitej współpracy i współgrania z gośćmi i umiejętności utrzymania tajemnicy Było wesolo, uroczyście, nastrojowo. Jednym słowem piękna zabawa.

  • Agnieszka i Jarek

    22 września 2011

    „(…) Tu przerwał, lecz róg trzymał; wszystkim się zdawało, Że Wojski wciąż gra jeszcze, a to echo grało.”
    I tak nam dźwięczną jeszcze w uszach nuty staropolskiego poloneza, którym Konrad i Krzysiek rozpoczęli nasze przyjęcie weselne.
    Z ogromnym szacunkiem dla Waszej pracy nad naszym przyjęciem ślubnym, na Wasze dłonie chcielibyśmy złożyć serdeczne PODZIĘKOWANIA za Wasz profesjonalizm, wysoką kulturę osobistą, elegancję a jednocześnie po prostu- za świetną zabawę!
    Jeśli chcecie, aby wasze wesele było nie tylko przyjęciem wydanym dla rodziny „bo tak wypada”, ale i jeśli i na własnym weselu wy chcecie się fantastycznie bawić i tańczyć, jeżeli chcecie kultywować polskie i chrześcijańskie tradycje wesela z klasą, z ponadczasowymi tacami, polonezem, walcem, a przede wszystkim jeśli chcecie, aby wasza rodzina poczuła, że mimo różnych kolei losu, nieporozumień, żali -jest jednak kochającą się rodziną, to na poprowadzenie jednego z najważniejszych przyjęć w waszym życiu WYBIERZCIE GRUPĘ ARTYSTYCZNĄ BROSART, której wspaniały integracyjny program wesela właśnie TO sprawił u nas!
    Z miłością i modlitwą, Aga i Jarek
    P.S. Ojciec Panny Młodej 🙂 ten, który wygłosił o 24tej „pewne przemówienie” prosił, aby także od niego złożyć Wam, Konradzie i Krzyśku, serdeczne podziękowania !!!

  • Magda&Marcin

    15 września 2011

    choć emocje po naszym weselu już opadły, goście wciąż chwalą oprawę muzyczną i styl prowadzenia imprezy! A my mamy cudowne wspomnienia na długo! Pełen profesjonalizm, gustowny styl, wszystko dopięte na ostatni guzik! 🙂 Polecamy!

  • ks. Daniel Bunia, Chęstochowa

    8 września 2011

    Witam serdecznie. Chciałbym oddać sprawiedliwość i podziękowac chłopakom z BrosArt. Lista uczuć o jakich chciałbym napisać jest bardzo długa Zacznę chronologicznie i w wielkim skrócie. Jestem pełen zachwytu dla profesjonalnego przygotowania i poprowadzenia przyjęcia z okazji otrzymania przeze mnie święceń kapłańskich. Ogarnęła mnie duma, kiedy goście- rodzina i przyjaciele, zaczęli mi dziękować za świetną zabawę. Wyrażam moją wdzięczność chłopakom z BrosArt.
    Gratuluję odkrycia talentów. Obiecuje duchowo towarzyszyć Wam moi drodzy w każdym Waszym przedsięwzięciu!
    Szczęść Boże.

  • Ania i Benek

    26 sierpnia 2011

    Niezapomniana noc przy rewelacyjnej oprawie muzycznej!!!
    Dziękujemy Wam Bartku i Krzysiu za poprowadzenie naszego wesela … to właśnie wy zebraliście najwięcej pochwał gości 😉 pozdrawiamy!

  • Magda Koszarska

    23 sierpnia 2011

    Bartek, Konrad i Krzysiek – trzej panowie, dzieki ktorym gosci na naszym weselu ponioska muzyka i dobra zabawa!
    Pelny profesjonalizm.
    Goraco POLECAMY wszystkim, ktorzy szukaja DJ, wodzireja i super imprezy!

    Bardzo dziekujemy, byliscie super!

    Magda&Béla

  • KiM

    16 sierpnia 2011

    Serdecznie dziękujemy za cudowne przyjęcie! Było to pierwsze wesele z DJ, na którym byliśmy i jak się okazało, było warto! Impreza przeprowadzona wzorowo, wodzirej dbał o wszystko za nas, a DJ zaspokajał gusta muzyczne nawet najbardziej wybrednych gości. Wszyscy byli bardzo zadowoleni, niezależnie od wieku, zawodu i wykształcenia.
    Zdecydowanie polecamy.
    Karolina i Mateusz

  • Asia & Adam

    9 sierpnia 2011

    Nieskromnie mówiąc, to było najlepsze wesele na jakim byliśmy!!
    Wszyscy mieli obawę, że wesele bez tradycyjnej orkiestry będzie totalną klapą… Byli pozytywnie zaskoczeni, gdyż okazało się, że Bartek (wodzirej) i Andrzej (DJ) byli strzałem w dziesiątkę.
    Muzyka byla dobrana do potrzeb gości, a zabawy porywajace i z klasą, nikt nie czuł się skrępowany. Poza posiłkami, parkiet był zapełniony tańczącymi parami.
    Naprawdę pełen profesjonalizm, eleganckie fraki i wysoka kultura osobista zrobiły na gosciach ogromne wrażenie.
    Dziekujemy za Wasz wklad w uświetnienie naszego wesela.
    Wszystkim, ktorzy chcą mieć niezapomniane wesele polecamy BrosArt!!!

    Szczęśliwi małżonkowie
    A & A

  • Madzia&Piotr

    1 sierpnia 2011

    Chcielibyśmy serdecznie podziękować Konradowi, Bartkowi oraz Krzyśkowi, którzy poprowadzili nasze wesele i zaopiekowali się aby ten dzień stał się dla nas niezapomnianą chwilą. 100% polecamy ich, jeśli chcecie aby Wasi goście stwierdzili że było to najlepsze wesele na jakim się bawili. Ich pełny profesjonalizm w podejściu do gości, wyboru muzyki, zabaw oraz stroju sprawił, że parkiet ciągle był pełny, a goście czekali co znowu wymyśli to TRIO. Jeśli ktoś ma obawy czy wesele to miejsce aby DJ odnalazł się… to GWARANTUJE, że oni nie tylko odnajdą się ale sprawią, że będzie to SZALONA, SUPER, ZWIARIOWANA, noc.
    Jeszcze raz Dziękujemy.
    Madzia&Piotr

  • Gabriela i Grzegorz

    22 lipca 2011

    Bardzo dziękujemy za poprowadzenie naszego wesela 🙂
    Z ogromnym szacunkiem dla Waszego Talentu podpisujemy się dużymi literami pod wszystkimi pozytywnymi opiniami w Waszej księdze gości.
    Oprócz takich plusów jak pomysłowośc, trafny dobór repertuaru muzycznego do sytuacji, oryginalne zabawy i prowadzenie ich w sposób dowcipny ale nie krzywdzący żadnego z uczestników musimy dodać to, że takiej organizacji imprezy życzyłby sobie każdy. Dzięki Wam już od momentu dotarcia pod lokal do samego końca wiedzieliśmy co mamy robić, jak się zachować 🙂 Znacie wyjście z każdej kłopotliwej sytuacji, konsultujecie się z parą młodą w każdej sprawie, doradzacie, spełniacie każdą prośbę w ekspresowym tempie. Jesteśmy Wam za to bardzo wdzięczni,bo własnie dzięki temu oszczędziliście Nam mnóstwo stresu a widząc zaskoczone miny gości po wejściu na salę-byliśmy pewni, że wesele będzie wyjątkowe 🙂
    Jeszcze raz bardzo serdecznie dziękujemy i oczywiście z czystym sumieniem polecamy wszystkim zastanawiającym się 😉

  • Marta i Michal

    10 lipca 2011

    Serdecznie dziękujemy za poprowadzenie naszego wesela!! Wszyscy goście byli zachwyceni pomysłowością zabaw, dowcipem i oprawą muzyczną. Dzieci też bawiły się do upadłego i to było super (szczególnie w czasie zabaw z kolorową hustą)!
    Współpraca z wami to sama przyjemność.
    Życzymy wielu równie udanych imprez i pozdrawiamy 🙂

  • MiszaK

    29 czerwca 2011

    Dziękuję Wam za świetną zabawę, którą dopełniliście ten najpiękniejszy dzień w moim życiu, w którym po raz pierwszy sprawowałem Eucharystię.

    BrosArt stanął na wysokości zadania. Wykazali się pełnym profesjonalizmem. Nikomu nie pozwolili się nudzić. Znaleźli sposoby, by wyciągnąć zza stołów nawet tych najbardziej opornych. Potrafili zabawić wszystkich bez wyjątku, a wszystko to z niesamowitą kulturą. Pokazali, że przyjęcia bez alkoholu wcale nie muszą być drętwe. Wręcz przeciwnie. Mogą być niezapomniane.

    Wielu spośród moich gości mówiło mi w trakcie, jak i po przyjęciu:
    „Nie przypuszczaliśmy, że można tak świetnie bawić się na prymicjach”.

    Jeszcze raz za wszystko dziękuję.
    Jesteście znakomici.

    ks. Michał Kocjan z Dąbrowy Górniczej

  • X. Kamil

    24 czerwca 2011

    Było wszystko. Wysoki poziom kultury, elegancja na każdym kroku i w każdym szczególe, pomysłowość granicząca z przebiegłością, jak sprawić, by nikogo nie zabrakło na parkiecie. Dostojna powaga i szczypta szaleństwa (może dwie), dużo humoru, wiele wytrwałości, odwaga i pełne poświęcenie, o którym niewielu wiedziało.

    W dniu, kiedy po raz pierwszy stanąłem przy ołtarzu, by sprawować Eucharystię, było ze mną wielu Bliskich mi Ludzi. Dzięki Wam nasza radość mogła trwać i wyrazić się w dobrej zabawie. Widać było, że włożyliście w to całe serce i talent, którym Pan Bóg tak hojnie Was obdarzył. Podobne odczucia mają wszyscy Goście, z którymi rozmawiałem po prymicjach. Załują tylko jednego: że nie można tego przeżywać co roku.

    Dziękuję Wam i Tym, z którymi graliście. Z modlitwą i błogosławieństwem, abyście nadal wnosili w życie ludzi „świętą radość”.

    ks. Kamil Piłat

  • Elżbieta

    14 czerwca 2011

    Pan Konrad Pondo od kilku lat współpracuje z Miejskim Ośrodkiem Kultury w Dębicy – w swoim rodzinnym mieście. Za każdym razem jest to wspaniała współpraca. Polecam każdemu Konrada do prowadzenia dużej imprezy plenerowej typu Dni Miasta. Konrad prowadził Dni Dębicy 2011 – stworzył niepowtarzalną atmosferę radosnej zabawy, był z publicznością i dla publiczności. Z nieodpartym urokiem osobistym i profesjonalizmem zachęcał do zabawy i udziału w konkursach.

  • Bożena i Adam

    6 czerwca 2011

    Konrad i Bartek poprowadzili naszą imprezę weselną. To już nasza druga impreza z Ich udziałem. Nie zawiedliśmy się – wręcz przeciwnie. Wszyscy goście weselni byli mile zaskoczeni (wręcz zachwyceni), że zamiast tradycyjnej orkiestry zaprosiliśmy do organizacji wesela Tych Dwóch Panów. Elegancja, profesjonalizm, poczucie humory i taktu to cechy jakimi BrosArt się charakteryzuje. Polecamy wszystkim przy organizacji każdego rodzaju imprez.

  • Lilo&Fllo

    30 maja 2011

    Zastanawialiśmy się, czy rytm naszego wesela powinna nadawać orkiestra czy DJ i wodzirej…i cieszymy się, że wybraliśmy właśnie Was!! Byliśmy wprost zachwyceni kulturą wodzireja, a szczególnie tym, że ani razy nie usłyszeliśmy „jeszcze po kropelce” czy „panno Walerciu” i że podczas testu zgodności etap pytań intymnych został sprytnie ominięty!!! Każdy z gości z zadowoleniem komentował pracę BrosArtu! Kolejna sprawa, to kontaktowanie się i korespondencja. Mimo odległości obyło się bez nieporozumień, czy jakichkolwiek kłopotów technicznych. Szczerze polecamy!! Dziękujemy serdecznie 🙂 Lila i Filip

  • URSS AWF KRAKÓW

    24 maja 2011

    W imieniu całego Samorządu Studenckiego AWF Kraków serdecznie dziękujemy za pomoc przy organizacji imprez na naszym kampusie podczas juwenaliów 2011, które niewątpliwie były jednymi z najlepszych od wielu lat. Polecamy chłopaków z BrosArt z czystym sumieniem, otwarcie jak i impreza plenerowa były poprowadzone na najwyższym poziomie.
    Dziękujemy jeszcze raz i do zobaczenia za rok. 🙂

  • Hotel Crocus Zakopane

    24 marca 2011

    Dopiero dziś, ale równie mocno i serdecznie dziękuje za poprowadzenie zabawy sylwestrowej w naszym Hotelu. Bal sylwestrowy to zawsze dla nas duże wyzwanie. Jako dyrektor Hotelu mogłam być spokojna, bo poprowadziliście zabawę na najwyższym poziomie. W imieniu własnym i wszystkich gości, którzy Was chwalili, bardzo dziękuję.
    Marta Pietrzyk – dyrektor 4* Hotelu Crocus w Zakopanem.

  • marta czekaj

    9 marca 2011

    Bawilam sie zWami już cztery razy i nie możecie mnie znudzić. Czy to możliwe aby półmetek, studniówkę, bal charytatywny i Bal Młodego Wolontariusza poprowadzić w tak wspaniałym stylu w wsszystkich zachęcić do zabawy? Oczywiście! Wy to potraficie. Szczerze polecam są to niezapomniane chwile we wspaniałym eleganckim klimacie.

  • Stowarzyszenie "Uwierz w siebie"

    28 lutego 2011

    19.02.2011 odbył się Bal Charytatywny pod hasłem „Elvis wiecznie żywy”. Konrad i Bartek od razu zgodzili się poprowadzić tą imprezę w dodatku no profit.I tu Panowie wielki ukłon w Waszą stronę 🙂
    Bracia z „BrosArt” oddali całe serce i talent aby Naszym gościom zapewnić świetną zabawę. Tego co działo się na parkiecie nie da się opisać,to trzeba przeżyć!!!
    Do dzisiaj docierają do nas echa tego balu. Wszyscy są pod wrażeniem niesamowitych Wodzirejów.
    Mogę powiedzieć, że sukces tej imprezy zawdzięczamy właśnie Wam, DZIĘKUJEMY !!!

  • studio gawle

    24 lutego 2011

    Zaczerpnięte z wikipedii „profesjonalizm – określa wysoki standard danej czynności”. Początkowo chciałam użyć tego określenia, jednak nie pasuje do obserwacji moich i wielu innych gości, którzy tego wieczoru bawili się wyśmienicie na Balu Charytatywnym organizowanym przez Stowarzyszenie „Uwierz w siebie” oraz przez firmę Studio Gawle.
    Panowie z BrosArt zaprezentowali nie – „wysoki” poziom – lecz NAJWYŻSZY z jakim do tej pory, jako wymagający organizator, miałam do czynienia. Słowo „standard” również tu nie pasuje – sposób prowadzenia imprezy, organizowania czasu uczestnikom balu oraz płynne przejścia od zabaw, poprzez taniec i prezentowanie własnych choreografii i pomysłów wykraczały daleko poza wyobraźnię i powodowały powszechny zachwyt. „Wykonanie czynności” też nie zaistniało – chłopcy wszystko zrobili z ogromną pasją i zaangażowaniem, co udzieliło się również uczestnikom.
    Oni są niesamowici! Może więc wprowadźmy do wikipedii nowy zwrot określający połączenie tych wszystkich perfekcyjnych cech, poporostu „BrosArt”.
    z podziękowaniami za poprowadzenie balu
    Studio Gawle
    Dorota i Marek Gawle

  • Barbara Pelczar - Białek

    22 lutego 2011

    „Było super”, „świetna zabawa”, „dawno się tak dobrze nie bawiłem”, „takiego poloneza jeszcze nie tańczyłam” – to tylko niektóre z opinii młodzieży, z żalem opuszczającej Bal Młodego Wolontariusza, organizowany w Hotelu Gold w Dębicy. Rzeczywiście od samego początku potrafiliście stworzyć wyjątkową atmosferę. Wasza elegancja, humor, ciekawe pomysły choreograficzne, oraz ogromna żywiołowość sprawiły, że I Bal Młodego Wolontariusza przeszedł oczekiwania zarówno organizatorów, jak i jego uczestników. Pomysł poprowadzenia Balu przez Duet Wodzirejów był strzałem w 10 – tkę. Już dzisiaj wpisujemy się w Wasz harmonogram na przyszły karnawał.
    Serdecznie Wam dziękujemy.

    Organizatorzy Balu Młodego Wolontariusza

  • Bożena i Krzysztof

    12 października 2010

    Chcielibyśmy rozwiać wątpliwości wszystkim, którzy boja się organizować wesela bez udziału tradycyjnej kapeli. Tych tych dwóch facetów z pewnością zaciągnie do zabawy każdego i sprawi że Wasz dzień stanie się niezapomnianym, najwspanialszym, a co najlepsze goście też będą tak uważać. Z całą pewnością POLECAMY.
    Mamy ważna uwagę dla oszczędnych: możemy was zapewnić, ze dzięki grupie BrosArt ilość wypitego alkoholu spadnie o połowę. Świetna zabawa bez potrzeby nadużywania alkoholu.
    Możemy zapewnić, że Grupa BrosArt podchodzi do spraw profesjonalnie i można im w 100%-tach zaufać.

  • Sylwia i Darek

    12 września 2010

    Konradzie i Bartku serdecznie dziękujemy za poprowadzenie naszego wesela, które dzięki Waszemu profesjonalizmowi było niesamowite. Wszystkie animacje i muzyka były strzałem w dziesiątkę:) Wszyscy goście byli pod wrażeniem i nie mogli wyjść z podziwu, komplementom nie było końca a większość starszych osób zmieniła zdanie że dobre wesele to nie tylko z orkiestrą. Jeszcze raz bardzo dziękujemy i na pewno będziemy Was wszystkim polecać bo naprawdę warto

  • 14.08.2010 Przecław

    11 września 2010

    Konradzie i Bartku, Przesyłamy garść serdeczności i podziękować za fantastyczną oprawę naszego wesela. Wasza pasja do dobrej muzyki, tańca i wysmakowanej konferansjerki wypełniła mury Zamku w Przecławiu klimatem niezapomnianej zabawy. Pozdrowienia Aga i Grzegorz

  • M&M' S

    30 sierpnia 2010

    Dzięki Wam, Konradzie i Bartku, mieliśmy niezapomniane wesele. Świetnie prowadzenie imprezy, dynamiczne, różnorodne i w pełni profesjonalne! Dobór muzyki idealny. Wspomnienia naszych gości zawsze zaczynają się od słów uznania w Waszym kierunku. My się do tych słów szczerze dołączamy i wszystkim Was gorąco polecamy!
    Magda i Michał

  • Asia i Tomek

    30 sierpnia 2010

    Drodzy zabawa prowadzona przez Was była cudowna. To chyba kwestia powołania 🙂
    Daliście czadu! Do zobaczenia na chrzcinach… Takiej zabawy chyba jeszcze nie prowadziliście 🙂

  • Krzysztof i Marta (17.07.2010 Borsuki)

    4 sierpnia 2010

    Konradzie i Bartku, dziękujemy za rewelacyjne poprowadzenie wesela. Potraficie „oderwać” gości od stołu 🙂 Wszyscy byli pod wrażeniem Waszego profesjonalizmu, pomysłów i zaangażowania.
    Nawet zagorzali zwolennicy typowych kapel weselnych zmienili zdanie.

  • Samorząd Studencki AWF w Krakowie

    7 czerwca 2010

    W tym roku kolejny już raz Konrad poprowadził szereg imprez organizowanych dla studentów naszej uczelni i jak zawsze robił to z wyjątkową skutecznością 🙂 A prowadził już dla nas dyskoteki klubowe, imprezy w plenerze, kabaretony, koncerty, zawody sportowe, uroczyste inauguracje różnorakiego rodzaju imprez i wiele innych. Można na nim w 100% polegać a jakość jego pracy jest gwarantowana na najwyższym poziomie. Polecam do angażowania chłopaków z Brosart w każdą imprezę, z której chcecie być zadowoleni i mieć dobre wspomnienia. Pozdrawiam!

  • Dorotka i Marcin

    3 czerwca 2010

    Dziękujemy za poprowadzenie naszego wesela. Zarówno my jak i goście bawiliśmy się bardzo dobrze. Chłopcy świetnie poradzili sobie z wyzwaniem poprowadzenia wesela wodzirejowi 🙂 Pozdrawiamy

  • Marta i Bartosz

    15 maja 2010

    W imieniu wlasnym i wszystkich gosci bardzo dziekujemy za wspaniala zabawe. szyscy swietnie sie bawili i chwalili Wasz styl prowadzenia naszego wesela. Dzieki Waszemu profesjonalizmowi, wysokiej kulturze i dopasowaniu pomyslow do gosci zadowoliliscie nawet tych najbardziej wymagajacych 🙂 Dziekujemy, gratulujemy i POLECAMY Was wszystkim przyszlym mlodym para!

  • Ewa i Paweł

    16 kwietnia 2010

    Chcielibyśmy gorąco podziękować za fachową poradę oraz pomoc w realizacji naszego wesela. Goście bawili się rewelacyjnie, były nawet dociekania gdzie można nabyć pdobny warsztat wodzirejski ;D
    Całość została poprowadzona niezwykle profesjonalnie, szczerze polecamy!

  • KL II LO Dębica

    31 stycznia 2010

    Dziękujemy ślicznie za wprowadzenie w naszą najważniejszą imprezę szkolną atmosfery, która wzmocniła chęć wspólnej zabawy 😉
    Muzyka – strzał w 10 😉
    Zabawy – odrywające każdego z krzesła 🙂
    „Panowie” jesteście po prostu świetni 😉
    i jedyni w swoim rodzaju !
    Organizacja i prowadzenie w skali 0-10 bez wahania 11 ! 😉
    Mam nadzieje, że jeszcze będę mieć okazję na uczestniczenie w imprezie, którą poprowadzicie ! 😉

    P.S Z niecierpliwością czekam na występ A-bzik’a w Dębicy 😉

  • Zespół muzyczny GALERIA

    27 grudnia 2009

    Jako zespół mieliśmy szczęście poznać tych Profesjonalistów na wspólnie oprawie muzycznej przyjęcia. Braci charakteryzuje wysoka kultura osobista i profesjonalne podejście do wykonywanej pracy co z wysokim współczynnikiem poczucia humoru daje bawiącym się gościom mieszankę wybuchową podczas wspólnych zabaw.
    Jako zespół polecamy tych „koleżków” innym zespołom z branży, współpraca z nimi to prawdziwa przyjemność.

    Pozdrawiamy i mamy nadzieję, że jeszcze się spotkamy…

  • Marta&Marcin

    12 listopada 2009

    Witam i dziękuję, że uczyniliście nasze wesele niezapomnianym wydarzeniem.
    Podczas kiedy my chsaliśmy na plenerze Konrad dbał aby nasi goście nie zaznali nudy. Animacje, zabawy i tańce poprowadzone były w najlepszym stylu. Goście (a szczególnie ciocie i wujkowie) do dziś wspominają jakim świetnym pomysłem był wodzirej.

    Panowie, to było rewelacyjne wesele… z klasą i mnóstwem śmiechu 🙂

  • Benia i Krzysiek (10.10.2009)

    1 listopada 2009

    a nasi goście mówili, że to było rewelacyjne wesele i nikt nie miał nawet czasu myśleć o alkoholu bo tak świetnie się bawili;)
    chociaz ja dalej uważam, że to manuet jest narodowym tańcem francuskim to takiego cancana jak u nas dawno nie widziałam;)
    zabawę zakończyliśmy o 5 rano – chociaż wola do tańca dalej w nas była;)
    Dziękujemy za cudowną zabawę dla naszych gości – byli pod wrażeniem;)
    Benia i Krzysiek

  • Ania i Dominik (Lublin 27 czerwiec 2009)

    17 października 2009

    Bracia Pondo spowodowali, że nasze wesele należy do kategorii „niezapomniane”. Nie tylko dla nas (to oczywiste:)), ale również dla gości. Komentarzy (pozytywnych!) na temat prowadzenia naszej uroczystości wysłuchaliśmy naprawdę wielu. Osiągnięcia obu Panów spowodowały, że prawie nikt nie zwrócił uwagi na pozostałe, pieczołowicie przygotowane elementy wesela (sala, wyżywienie itd.), a to chyba najlepsza rekomendacja 🙂 Pozdrawiamy i polecamy wszystkim.

  • Marcin

    25 września 2009

    świetna robota – dobra zabawa. Polecam, na pewno nie będziecie się nudzić z Konradem podczas wesel, imprez integracyjnych, balów itp
    Ania i Marcin

  • aGUśSZ

    15 września 2009

    bARTEK I kONRAD TO NAPRAWDĘ ŚWIETNI WODZIREJE 🙂 WIEM BO ICH OSOBIŚCIE POZNAŁA NA BALU I WARSZTATACH WODZIREJÓW W KATOWICACH 2008 ROKU 🙂 ŚWIETNE CHARAKTERY I ŚWIETNE PROWADZENIE IMPREZY POZDRAWIAM 🙂

  • Kasia i Przemek

    27 sierpnia 2009

    Konrad i Bartek poprowadzili nasze wesele. Jesteśmy pełni podziwu dla profesjonalizmy, elegancji i lekkości z jaką radzili sobie. Do dziś dnia zbieramy gratulacje i podziękowania od gości dla WAS! Bardzo wam jeszcze raz dziękujemy za przepiękne wspomnienia, za przesmieszne zabawy dla małych i dużych:)
    Gorąco polecamy wszystkim, którzy chcą aby wesele które organizują było wytworne, a zabawa do białego rana.

  • Aga

    26 sierpnia 2009

    Konrad i Bartek poprowadzili nasze wesele. Ich profesjonalizm zachwycił mnie podczas prowadzonego przez nich wesela znajomych rok wcześniej. Już wtedy wiedziałam, że nikomu innemu nie powierzę prowadzenia zabawy w „moim wielkim dniu” .
    Profesjonalizm w każdym calu. Zabawa na poziomie, zachwyceni goście, którzy do dnia dzisiejszego wspominają świetnie poprowadzone wesele. Polecam!!

  • Bożena & Marc

    26 sierpnia 2009

    Dawno się tak dobrze nie bawiliśmy, a co najważniejsze to było nasze własne wesele…!
    Zabawa tak się spodobała rodzinie z Hiszpanii, że chyba powinniście otworzyć tam swoją filię…! Dzięki, że ten tak ważny dla nas dzień był rzeczywiście wyjątkowy, zabawa była iście szampańska, a nogi na drugi dzień obolałe od tańca…!
    Pozdrawiamy,
    Bożena & Marc

Zostaw swoją opinię!

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone *